JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Η χαρά τους κράτησε μια μέρα.! Έτοιμη η Κυρία για απονομή.!


Το βράδυ της Παρασκευής έκανε κάποιους (στη Ρώμη κυρίως) να χαμογελάσουν πιστεύοντας πως θα πλησιάσουν τη Γιούβε μετά τη γκέλα της στο μπέργκαμο με αντίπαλο την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την εποχή στη Serie A και θα διεκδικήσουν το (και) φετινό σκουντέτο (χαχαχαχαχαχα), το μεσημέρι της Κυριακής όμως προσγειώθηκαν ανώμαλα όπως κάνουν πάντα εδώ και πάρα πολλά χρόνια καθώς δεν μπόρεσαν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Τι κι αν την Παρασκευή δεν έδωσαν στη Γιουβέντους καθαρό πέναλτι (χώρις ωστόσο να γίνει καμιά απολύτως κουβέντα από την πλευρά της Γιούβε όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι πάντα βλέπωντας παντού φαντάσματα), τι κι αν σήμερα με πέναλτι εφεύρεση ισοφάρισε η Ρόμα τη Λάτσιο και πήρα ανάσα ζωής (για λίγο όπως αποδείχτηκε), τι κι αν η Γιούβε έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα σε Ιταλία και Ευρώπη σκοπεύοντας να φτάσει μέχρι τέλους σε όλους τους θεσμούς.

Αυτοί τελικά δεν κατάφεραν απολύτος τίποτα και φέτος, η Γιούβε γκελάρει και αυξάνει τη διαφορά από τη δεύτερη Ρόμα, απλά απολαυστικό, αυτοί οι ανύπαρκτοι Ρωμαίοι που κάθε χρόνο ξεκινάνε για αυτό που στο τέλος πάντα καταλήγει στο Τορίνο και τη Γιούβε. δυστυχώς η χαρά σας κράτησε μια μέρα, περαστικά σας, του χρόνου πάλι.