JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Πρόσφατα βρέθηκα, για πολλοστή φορά (μην ρωτήσετε πόσες, δεν θυμάμαι) στο Τορίνο για να δω από κοντά τη μεγάλη μας αγάπη. Δυστυχώς ήταν η πρώτη ήττα κατά την οποία ήμουν στο γήπεδο και προφανώς στεναχωρήθηκα. Αυτό όμως μου έδωσε την αφορμή για αυτό το κείμενο.  

Σκέφτηκα λοιπόν, όταν γύρισα σπίτι όλες αυτές τις φορές που βρέθηκα στο γήπεδο και πανηγύρισα σημαντικά γκολ με καλή παρέα. Άλλη φορά με παιδιά που γνώριζα από πριν, άλλη φορά με νέα πρόσωπα. Όπως και την πρώτη φορά, το 2009, στον αγώνα απέναντι στην Ίντερ (νικήσαμε 2-1 για την ιστορία) δεν ήξερα κανέναν και ήμουν σαν χαμένος σε μια άγνωστη πόλη. Και τότε γνώρισα τον Dimi, που τον είχα δει μόνο μια φορά στην πρώτη συγκέντρωση που είχε κάνει το GG και τον Ekpesswn που έμελε από τότε να είναι μόνιμη παρέα στην curva. Είτε του Olimpico είτε του Allianz Stadium. Και πολλά άλλα παιδιά φυσικά με τα οποία μοιραστήκαμε τις χαρές της ομάδας. Και κάτι Ιταλούς που τότε δεν ήξερα ούτε ονόματα ούτε και ότι θα αναπτύξουμε τη σχέση που έχουμε τώρα. Όπως για παράδειγμα την Κυριακή, και κάθε φορά που βλεπόμαστε πλέον, και λέμε τα νέα μας και χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα μαζί. 

Αυτό που θέλω να πω με όλα αυτά είναι το πόσο ωραίο είναι για κάποιον που αγαπάει την ομάδα να βρεθεί εκεί κάτω από τις Άλπεις, να δει αυτή την υπέροχη πόλη του Τορίνο, να βρεθεί με άτομα που θα τον κάνουν να νιώσει οικεία και να νιώσει από μόνος του τον παλμό της εξέδρας και την ανάσα της ομάδας που αγωνίζεται λίγα μέτρα μακριά σου. 

Όσοι το έχουν ζήσει, ξέρουν για τι πράγμα μιλάω, κι όσοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ή δεν έχουν μπορέσει, εύχομαι να το καταφέρουν για να μπει μέσα τους για τα καλά το μικρόβιο της Μεγάλης Κυρίας. 

Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλους όσους θέλουν να βρεθούν εκεί και να φωνάξουν fino alla fine... forza Juve!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1xbet korean online betting - Bet on Soccer in 2021
1xbet korean online betting. Play and win. 1xbet korean online betting. Sports betting is one of the oldest and most popular 1xbet mongolia ways to bet on soccer.