JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Αλέγκρι: «Παίζουμε με το φαβορί για τον τίτλο»

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δήλωσε ότι η ομάδα του παίζει με την επικρατέστερη για να κατακτήσει το Champions League και προέβλεψε μεγάλο ματς από τον Ντιμπάλα.

«Ενας εκ των Μαρκίζιο, Μπετανκούρ θα παίξουν στη θέση του Πιάνιτς αύριο. Πρέπει επίσης να αποφασίσω για έναν εκ των Ρουγκάνι ή Μπαρτσάλι για την άμυνα» είπε ο Αλέγκρι και αναφέρθηκε στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. «Το credit πάει στον Ζιντάν που έχει κατακτήσει τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα με την Ρεάλ. Αύριο παίζουμε με το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, αν τους νικήσουμε θα έχουμε πάρει παράσημο. Θα είναι ένα ματς στο οποίο χρειαζόμαστε όλους τους οπαδούς μας. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε περήφανοι για όσα έχουν κάνει στη σεζόν τα παιδιά».
Ο allenatore πρόσθεσε. «Πρέπει να χτίσουμε ένα πλεονέκτημα για να πάρουμε μαζί μας στην Μαδρίτη. Το να σκοράρουμε και να μην δεχθούμε θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο μέρος στο Κάρντιφ αλλά να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο σε όλο τον αγώνα. Αλεξ Σάντρο και Μάντζουκιτς είναι σε καλή κατάσταση. Θα αποφασίσω αν θα ξεκινήσει ο Μάριο, διαφορετικά θα είναι χρήσιμη επιλογή για αλλαγή. Ο Ντιμπάλα θα παίξει πολύ καλά αύριο επειδή είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αισθάνεται καλά και έχει ωριμάσει πολύ πνευματικά».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: