JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Εκτός οι Ντιμπάλα και Μαρκίσιο, πλήγμα για Γιούβε.


Άσχημα τα νέα για τους Paulo Dybala και Claudio Marchisio που θα χάσουν τον αυριανό επαναληπτικό για τους 16 του  Champions League στη σύγκρουση με την Μπάγερν Μονάχου στο Allianz Arena. 

Μετά την ενόχληση που ένοιωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, στη σημερινή ιατρική εξέταση που έγινε  στον Αργεντινό αποκάλυψε ένα πρησμένο υποκνημιδίο. Ως εκ τούτου θα παραμείνει στο Τορίνο, όπου η κατάστασή του θα παρακολουθείται για το αν θα μπορέσει να προλάβει το ματς της Serie A την Κυριακή με αντίπαλο την Τορίνο.  

Επίσης και ο Marchisio, δεν θα αγωνιστεί στο Μόναχο, καθώς οι ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι του κατά την προπόνηση της Δευτέρας δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ επέδειξαν πως έχει θλάση στο αριστερό υποκνημιδίο, έναν τραυματισμό που αναμένεται να κρατήσει το χαφ έξω για 20 ημέρες.

Επίσης και ο Chiellini δεν πρόλαβε και θα μείνει και αυτός εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Manzukic που είναι αμφίβολος, έτσι ο Allegri θα πρέπει να βρει τις λύσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα ώστε να παλέψει για την πρόκριση στη Γερμανία, μπορεί να μοιάζει πλέον δύσκολη αλλά η Γιούβε έχει μάθει να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: