JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Αφιέρωμα της Tuttosport στους MEDA.!



-Μεγάλο αφιέρωμα της Tuttosport για το JUVENTUS CLUB MEDA. Γνωρίστε καλύτερα το αγαπημένο κλάμπ "και" των Ελλήνων οπαδών της Μεγάλης Κυρίας !!!


-Το πούλμαν είναι το πιο σημαντικό μέλος. Ακόμα κι αν δεν έχει εισιτήριο είναι επίσης μέρος του συλλόγου. Στην πραγματικότητα είναι αυτό που διατηρεί την ψυχή και την μεταφέρει ανά την Ευρώπη, ίσως όχι πολύ άνετα, αλλά σίγουρα ζωντανή, γεμάτη και άσβεστη. Ο σύλλογος της Juventus Fan Club di Meda πάντα ζούσε και ζει την αγάπη του για τα ασπρόμαυρα χρώματα στο δρόμο και με αυτόν τον τρόπο υπέστη μια μικρή, αλλά ουσιαστική, γενετική αλλαγή μεταμορφωμένη από οργανωμένη ομάδα οπαδών σε μια οργανωμένη ομάδα φίλων. Η διαφορά; Η Γιουβέντους παραμένει ο πυρήνας της ερώτησης, αλλά για να "απολαύσεις" 22 ώρες στο πούλμαν (τόσες χρειάζονται για τη Μαδρίτη) χρειάζεται η επιθυμία να είσαι μαζί, να αστειεύεσαι και να μοιράζεσαι τη ζωή με την πραγματική έννοια του όρου, πριν να δολοφονηθεί στα κοινωνικά δίκτυα. 

Στο μπαρ Eden, μπροστά από το Σταθμό Meda, υπάρχει η έδρα. Και τις Τρίτες μετατρέπεται σε πραγματική ομάδα whatsapp, όπου μιλάει ο ένας με τον άλλο ενώ κοιτάζονται στο πρόσωπο και όχι με φατσούλες (emoticons). Εκεί οργανώνονται οι εκδρομές, συζητάνε για τη Juve, σχεδιάζονται τα βράδια. Και ενημερώνεται η κατάταξη. «Τύπος κατάταξης σαν atp τένις: μετρούνται οι συμμετοχές στη συνάντηση, στα παιχνίδια εντός έδρας, σε αυτά εκτός... κάθε πράγμα έχει τους βαθμούς του και η θέση μπορεί να χρησιμεύσει για τον έλεγχο στη σειρά εισιτηρίων για τους πιο πολυπληθείς αγώνες Κυπέλλου. Όσο περισσότερο συμμετέχεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις. «Πρέπει να ανταμείβεται η πίστη», εξηγεί ο Romeo Radice, πρόεδρος του συλλόγου. Τις Παρασκευές υπάρχει επίσης ένα απεριτίφ: «Αλλά αυτό δεν μετρά για την κατάταξη, γιατί τελικά κανείς δεν έχει την απαραίτητη διαύγεια για να θυμάται ποιος ήταν εκεί! ", γελάει ένα μέλος και πίνει άλλη μια γουλιά. Αν το πούλμαν είναι το πιο σημαντικό μέλος, η μπύρα είναι σίγουρα το επίτιμο μέλος. «Αλλά και η γκράπα που παράγω εγώ χειροποίητα", εξηγεί ο Romeo: «Μερικές φορές παίρνω ένα-δύο μπουκάλια στο πούλμαν. Αλλά όχι παραπάνω, γιατί μια φορά που επέστρεψα στο σπίτι με ένα μισογεμάτο ακόμα μπουκάλι η μητέρα μου ανησύχησε γιατί νόμιζε ότι ήμουν άρρωστος." Ναι, συχνά γελάμε περισσότερο απ’ ό,τι μιλάμε για ποδόσφαιρο. 

Βγαίνουν στην επιφάνεια οι ιστορίες, ακόμη και οι πιο βρωμερές: "Θυμάσαι τη βρώμα στο ταξίδι Meda-Lecce με την τουαλέτα του λεωφορείου χαλασμένη». Η ερώτηση εμπεριέχει αναπάντητη την πιο διαβολική ιστορία που μπορεί κανείς να φανταστεί. Αλλά στην ανάλαφρη συζήτηση που θα βρεθείτε μπλεγμένοι στο μπαρ Eden όταν υπάρχουν εκείνοι του συλλόγου καταλαβαίνετε τι σημαίνει να ακολουθείς τη Juve με τον τρόπο αυτό: Πάθος για να είστε μαζί. Πλέον υπάρχει κόσμος που έρχεται χωρίς καν να γνωρίζει το παιχνίδι που παίζεται, αλλά για να περάσει μια ομαδική μέρα». Στην τελική, η ομάδα είναι ... το μοναδικό πράγμα που μετράει, αν κερδίσουμε είναι ακόμα καλύτερο. «Οι επιστροφές με το λεωφορείο μετά τις μεγάλες ήττες του Κυπέλλου είναι απαίσιες, αλλά καλύτερα να είμαστε όλοι μαζί παρά καθένας μόνος του». Το πήγαινε είναι πάντα όμορφο. Και νόστιμο: «Συχνά συμφωνούμε ο καθένας να φέρει κάτι ". Και μια άτυπη έκδοση του masterchef εμφανίζεται στο πούλμαν : «Από μελιτζάνες στην παρμεζάνα και στα πιο απίστευτα είδη σαλαμιού και τα τυριά: Υπάρχουν τα πάντα. " Και δίσκοι, τάπερ, πιατάκια αρχίζουν να γυρίζουν μεταξύ των θέσεων: "Μοιάζει με ένα από αυτά τα Ιαπωνικά εστιατόρια με το μεταφορικό ιμάντα... κάτω από τη μύτη σας περνούν τα πάντα για τουλάχιστον δύο ώρες " που θεωρητικά χωρίζουν το Meda από το Τορίνο: "Αλλά με κάποιο τρόπο καταφέρνουμε πάντα να το κάνουμε σε περισσότερη ώρα. Ένα παιχνίδι διαρκεί πάντα κάποια ώρα: Δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς κάναμε να διαρκέσει 12 ώρες το ταξίδι στο Σαν Σίρο. Στο Σαν Σίρο! Καταλαβαίνετε; Είναι 20 χλμ από το Meda ... Και ακόμη, ένα ποτήρι εδώ, μια κουβέντα εκεί, ένας λάθος δρόμος, ένα γέλιο ... » ειδικά ένα γέλιο. Πραγματικά. Από αυτά που κάνεις με τους φίλους. Φίλοι που μπορούν επίσης να είναι άλλων ομάδων: «Μεταξύ των μελών μας υπάρχει επίσης και ένας ιντερίστι. Ορκίζομαι! Έρχεται να δει το Champions League, επίσης επειδή περιμένει να το δει ξανά με την Inter ... Παίρνει εισιτήριο και έρχεται πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το κάνει γιατί είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και τώρα είναι δεμένος με το γκρουπ». Αλλά εσείς εκεί έξω στο ίντερνετ, συνεχίστε να προσβάλλετε τον εαυτό σας στα social ...


- Ο κύριος Redaelli είναι 84 ετών και δεν του λείπει τίποτα. «Πάντα παρών, στο πούλμαν και στην tribuna Est στο γήπεδο». Είναι το γηραιότερο μέλος αλλά συμμετέχει με ενεργό τρόπο και στη συνάντηση για τις εκδρομές έρχεται με την μηχανή του. Ακολουθεί τη Γιουβέντους από πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει δει το ντεμπούτο του Boniperti, έχει απολαύσει τον Charles και τον Sivori, έχει δει όλες τις νικητήριες περιόδους της ιστορίας της Γιουβέντους αν και λέει ότι η πιο δυνατή από αυτές που έχει δει ήταν εκείνη του Cruyff. O Achille είναι το πιο νεαρό μέλος και είναι μόνο μερικών μηνών και πηγαίνει στο μπαρ Eden με την Elisa και τον Alessandro, τη μαμά και τον μπαμπά. Ο Borgo είναι ο υπεύθυνος για το γραφείο εισιτηρίων που έχει οργανωθεί. Ο Manuel Biacca έχει δύο σημαντικότατες ευθύνες. Τις μπύρες για το ταξίδι και το πανό. Ο Paolo Baro είναι ο ταμίας. Η Daria Abbondi, η πρώτη κυρία, υπεύθυνη του υλικού. Ο Marco Bernardini είναι ο αντιπρόεδρος. Η Marta Viganò είναι η υπεύθυνη για τον προϋπολογισμό. Οι Foglia, Galli και Signirini είναι τρεις σημαντικοί σύμβουλοι. Και μετά υπάρχουν ο Marco και ο Giorgio, οι δίδυμοι Pozzi, o Stefano Borgonovo… Ονόματα και πρόσωπα ενός γκρουπ που δεν κουράζεται και διασκεδάζει ακόμα κι όταν δεν παίζει η Γιουβέντους.


-Τουρνουά ποδοσφαίρου για την μνήμη της τραγωδίας του " Χεισελ".

ΤοJUVENTUS CLUB MEDA κάνει τα πάντα για να συλλέξει χρήματα και να το δώσει σε φιλανθρωπίες. Συνήθως ο σύλλογος "L' abbraccio" της Meda ο οποίος φροντίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, μερικά από τα οποία μεταφέρονται και σε παιχνίδια για δουν την Γιουβέντους. "Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα χρήματα που θα δώσουμε σε φιλανθρωπίες γιατί να είμαστε σίγουροι ότι εξυπηρετούν σε κάτι ". Και επίσης υπάρχουν πρωτοβουλίες με άλλα οπαδικά κλαμπ: την έκθεση "Άγγελοι κάτω από έναν ενιαίο ουρανό "με το Museo del Grande Torino και μια βραδιά με το τοπικό κλαμπ της Inter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: