JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Μάντζουκίτς: "Ήρθα στη Γιούβε για τίτλους"

Μετά τους Ντιμπάλα και Κεντίρα σειρά είχε η επίσημη παρουσίαση και του Μάριο Μάντζουκιτς από την Γιουβέντους και δήλωσε έτοιμος για... σκληρή δουλειές και πολλούς τίτλους.


Μετά τους Πάουλο Ντιμπάλα και Σάμι Κεντίρα ήταν η σειρά του Μάντζουκιτς να έχει την πρώτη γνωριμία με τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς της Κυρίας κατά την επίσημη παρουσίαση του στο Juventus Stadium. Ο Μάριο δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ηρθα στη Γιουβέντους επειδή είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και όπως έχω ξαναπεί την συμπαθούσα πάντα. Εδώ υπάρχουν εκπληκτικοί ποδοσφαιριστές, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η καλύτερη στην Ιταλία και η απόφαση να έρθω ήταν εύκολη», είπε ο Κροάτης, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι: «Ο Μπουφόν ήταν πάντα ένα από τα είδωλα μου, το καλό είναι ότι από εδώ και πέρα δεν θα ξαναπαίξω αντίπαλος της Γιουβέντους γιατί κόντρα στους αμυντικούς της έχω δώσει κάποια από τα σκληρά ματς της καριέρας μου».


Από εκεί και πέρα, ο πρώην φορ των Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης είπε ότι «όντως τα περισσότερα γκολ τα βάζω από θέσεις εντός περιοχής αλλά έχω έρθει αποφασισμένος να κάνω πολλές δουλειές και να βοηθήσω την ομάδα σε ό,τι χρειαστεί», για να τονίσει στη συνέχεια ότι «είναι αλήθεια ότι έχουν φύγει σημαντικοί ποδοσφαιριστές αλλά έχουν έρθει επίσης δυνατοί, οι οποίοι έχουν πολλή όρεξη για δουλειά. Η Γιουβέντους βλέπει πάντα το μέλλον και ο στόχος μας είναι να συνεχιστούν οι επιτυχίες, οι τίτλοι», για να αποφύγει στη συνέχεια την ερώτηση για τον Μάριο Γκέτσε ("δεν έχω μιλήσει μαζί του αυτές τις ημέρες αλλά μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα") και να εξηγήσει ότι «επέλεξα το Νο17 στη φανέλα γιατί αυτό φορούσα πάντα και ελπίζω να συνεχίσει να μου φέρνει τύχη».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: