JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Στο Μόναχο ο Μαρότα για Βιντάλ και Γκέτσε.

Θέμα χρόνου φαίνεται να ειναι η μεταγραφή του άσου της Juventus στους Βαυαρούς . Ο Giuseppe Marotta έφτασε σήμερα το πρωί στο Μόναχο με αποστολή να ολοκληρώσει τη συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές για την πώληση του Vidal . Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες το ποσό που θα λάβει η Juventus μπορεί να φτάσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ , 36 με άμεση καταβολή και 4 με μπόνους. Ο Χιλιανός μέσος έχει ήδη συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Γερμανίας για συμβόλαιο στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο .

Ο Arturo Vidal γνωρίζει τη Bundesliga καθώς προτού μεταγραφεί στη μεγάλη κυρία αγωνίστηκε με τα χρώματα της Bayer Levercusen. Αξίζει να σημειωθεί πως οι bianconeri ξόδεψαν τότε μόλις 10 εκατομμύρια για την απόκτηση του και σήμερα τον πουλάνε με 40. Αν μη τι άλλο , καλό επιχειρηματικό deal. 

Οι άνθρωποι της Juventus τις τελευταίες μέρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού και χρυσού σκόρερ για τα πάντσερ στον τελικό του παγκόσμιου κυπέλλου, Mario Gotze. Το όνομα  του παίκτη που αγωνίζεται στην Bayern Μονάχου ακούγεται έντονα και δεν αποκλείετε να συμμετάσχει στη συμφωνία για την μεταγραφή του Arturo Vidal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: