JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Σασουόλο-Γιουβέντους 1-0, ένα βήμα μπρος και δυο πίσω...


Η Γιουβέντους μας έχει μια κρύο μια ζέστη, κάνει ένα βήμα μπρος την Κυριακή με Αταλάντα και δυο πίσω σήμερα με Σασουόλο, κρίμα γιατί πιστέψαμε πως ξύπνησε το θηρίο και είναι έτοιμο προς αντεπίθεση, όχι κάτι τέτοιο δε συνέβη, το θηρίο κοιμάται ακόμα.

Η Γιούβε μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι  και δέχτηκε γκολ από το πουθενά με εύστοχο φάουλ του Σανσόνε στο 20', και σαν να μην έφτανε αυτό στο 39' έμεινε με 10 παίκτες λόγο της αποβολής του Κιελίνι με δεύτερη κίτρινη.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά με σκοπό να φέρει το ματς στα ίσια χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει παρά τις λίγες ευκαιρίες που είχε, έτσι γνώρισε ακόμα μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα που μάλλον βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες διεκδίκησης του για φέτος.

Δύσκολα τα πράγματα και για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που θα πρέπει να διαχειριστή πλέον μια πολύ δύσκολη και προβληματική κατάσταση.

2 σχόλια:

billaras είπε...

Δύο πράγματα συνετέλεσαν για την σημερινή ήττα κατά την ταπεινή μου γνώμη,1)Ο προπονητής μας,είναι ανυπαρκτός από την αρχή της σεζόν και μάλλον έφτασε ή ώρα να πάει στο σπιτάκι του διότι δεν γίνεται κάθε αγωνιστική να αλλάζει 4 με 5 παίκτες χώρος προφανή λόγο,πότε θα δέσει ή ομάδα ρε μάστορα;όταν θα χαθούν οι στόχοι;μακάρι να βγω ψεύτης αλλά ή τριάδα είναι βουνό και δύσκολο.2)Τη ΜΑΛΑΚΑΣ ο τύπος με την σφυρίχτρα είναι δυνατόν να στηρίζουν τέτοια γελοία υποκείμενα,αποκορύφωμα ή αγκωνιά στον Ντυμπάλα,που ήταν για κόκκινη και το κοράκι δείχνει παίζεται.
Υ.Γ:Τη βλάκας αυτός ο Μπεράρντι,συνέχεια να διαμαρτύρεται και να προκαλεί, ποτέ στο Τορίνο ρε γελοίε,τσουτσέκι.

Unknown είπε...

ληπαμε πολη τοχει σηνηθια να χανη απο μηκρες ομαδουλες απο το 1950 καθε προταθλημα 4 ητες σηγουρες τωρα της εχει νορης νορης σκεψου ος το τελος ο αλεγκρη εχει ενα ταλεντο 9 πεχτες στο κεντρο δεν γηνετε αυτο κε οχι μονο δοσαν λαθος 35 φωρες την μπαλα σε αντηπαλο γιατη αυτη ειναι η μαστορια τους τηηηηηηηηηηηηη να πο ταχω χαμενα