JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Το J-Village θα είναι έτοιμο το 2017.

Ήταν στις 8 Σεπτεμβρίου 2011, όταν η Γιουβέντους εγκαινίασε το νέο της Στάδιο, το πρώτο ιδιόκτητο στάδιο ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Από εκείνη την ημέρα, το Στάδιο υπήρξε ο τόπος πολλών νικών και τρόπαιων, αλλά και μια τεράστια πηγή εσόδων για τα ταμεία του συλλόγου. 


Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, η Γιουβέντους έχει κερδίσει κοντά στα 200 ​​εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που περιλαμβάνει τα έσοδα της ομάδας από το μουσείο και την εμπορική χρήση της περιοχής γύρω από το γήπεδο. 

Ενθουσιασμένοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έφερε το νέο Στάδιο, οι άνθρωποι της Γιουβέντους αποφάσισαν να επεκτείνουν τα σύνορά της και να οικοδομήσουν ένα πρωτοποριακό χωριό με σπορ στυλ και άνευ προηγουμένου στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. 

Το J-Village όπως θα ονομάζεται το χωριό της Γιούβε θα βρίσκεται στην περιοχή γύρω από το γήπεδο της Juventus και στην οποία η εταιρεία έχει επενδύσει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση της γης και των κτιρίων.

Σε αυτό το χώρο θα μεταφερθούν τα γραφεία της Γιουβέντους, που θα φύγουν από την ιστορική Corso Galileo Ferraris, και θα βρίσκονται λίγα μέτρα από το Juventus Stadium.

Εκτός από τη νέα έδρα, στον τομέα αυτό θα κατασκευαστεί, επίσης, το νέο σπίτι του JTV, επίσης θα φτιαχτεί ένα συγκρότημα κινηματογράφων, ένα συγκρότημα κατοικιών και ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που θα χρησιμοποιείται από την ομάδα πριν από τους αγώνες. Επιπλέον, θα κατασκευαστεί και το νέο προπονητικό κέντρο που θα χρησιμοποιηθεί από την πρώτη ομάδα αλλά και την Primavera  και το προπονητικό κέντρο του Vinovo θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας της Primavera. 

Τέλος, για να ολοκληρώσει αυτό που έχει ονομαστεί το J-Village, θα υπάρξει μια πρωτοποριακή ιατρική κλινική, όπου η Γιουβέντους θα έχει τη συνεργασία του Ομίλου Σάντα Κλάρα ( Gruppo Santa Clara ). Το ιατρικό προσωπικό έχει επιλεγεί προσεκτικά από την Γιουβέντους με τους προηγούμενους μήνες και θα ενδιαφέρονται κυρίως από τους παίκτες, αλλά και η αναζήτηση νέων μεθόδων για την πρόληψη και τη μείωση του χρόνου αποκατάστασης των τραυματισμών. 

Ολόκληρη η περιοχή (συμπεριλαμβανομένων των γραφείων) θα είναι διαθέσιμη από το 2017 και να φέρει στα ταμεία του συλλόγου περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: