JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Χρυσάφι από το Τσάμπιονς Λιγκ.




Το ποσό τρων 89,1 εκατ.ευρώ εξασφάλισε συνολικά η Γιουβέντους από τη συμμετοχή της στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, με το ποσό να είναι μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό της Μπαρτσελόνα που κατέκτησε τον τίτλο!

Οι «μπιανκονέρι» έφτασαν μέχρι τον τελικό του Βερολίνου ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά, όμως, παρά το γεγονός πως έφεραν το ππαιχνίδι στα ίσια με το 1-1 του Μοράτα, τελικά ηττήθηκαν με 3-1 από τους Καταλανούς.
Πάρα την πικρία και το μετάλλιο του ηττημένου, η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια όσον αφορά το ποσό που μπήκε στα ταμεία της, αφού ήταν το μεγαλύτερο απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στον θεσμό και μάλιστα, ήταν κατά 30 εκατομμύρια μεγαλύτερο και απ' αυτό της Μπαρτσελόνα!
Συνολικά, για την πορεία της μέχρι και την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Market Pool (δύο ιταλικές ομάδες στην τελική φάση και αποκλεισμός της Ρόμα στους ομίλους) της Ιταλίας, η ομάδα του Αλέγκρι βγήκε πλουσιότερη κατά 89,1 εκατ.ευρώ από την περσινή της διαδρομή στο Τσάμπιονς Λιγκ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: