JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τα είπε έξω απ' τα δόντια ο Μπουφόν.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν τα είπε όπως πρέπει για την Γιουβέντους μετά την ήττα από την Σασουόλο ενώ η διοίκηση… κλείδωσε την ομάδα στα αποδυτήρια.


Το ματς με τους Νεροβέρντι ήταν πολύ σημαντικό για τους Μπιανκονέρι αφού είχαν υπολογίσει να αρχίσουν ένα σερί νικών για να πλησιάσουν στην κορυφή, με δεδομένο ότι στις επόμενες αγωνιστικές θα αρχίσουν να παίζουν συνεχώς μεταξύ τους αυτοί που προπορεύονται. Η Γιούβε, όμως, τα… πέταξε όλα στα σκουπίδια με την ήττα της, σε ένα ματς που προκάλεσε πολλά νεύρα σε όλους. Αρκετοί παίκτες τα είχαν ακόμη και με τον διαιτητή Τζερβασόνι για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο 2’, όπως και και για την μη αποβολή του Ατσέρμπι αλλά ο Μπουφόν φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με όσα είπε μετά την λήξη, απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του.

«Στα 38 μου δεν έχω διάθεση για τέτοια εικόνα σαν κι αυτή που δώσαμε απόψε. Πρέπει να ξαναπατήσουμε στη γη. Με τη φανέλα της Γιουβέντους αν δεν έχεις διάθεση να παλέψεις και να ιδρώσεις, κινδυνεύεις να δώσεις πολύ άσχημη εικόνα. Περισσότερο άσχημη από ό,τι αν φοράς οποιαδήποτε άλλη φανέλα. Σήμερα, σε ένα ματς πολύ σημαντικό, παίξαμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ… απρεπές, δεν πήραμε ούτε μια μονομαχία στον αέρα ή στο έδαφος. Ηταν 45 λεπτά χωρίς ένταση, χωρίς να… δαγκώνουμε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε όχι μόνο αγωνιστικά, θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο υπεύθυνοι. Μια καλή αρχή για να το κάνουμε αυτό θα είναι το να διαμαρτυρόμαστε λιγότερο στους διαιτητές και να είμαστε πιο ταπεινοί. Οι διαιτητές κάνουν πάντα λάθη καλοπροαίρετα, δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι ένα λάθος σφύριγμα. Αυτό είναι στη φύση αυτών που διακατέχονται από ηττοπάθεια και η Γιουβέντους δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια νοοτροπία. 

Δεν ήμουν εκνευρισμένος με τον διαιτητή στο τέλος, του μίλησα σε όλο το ματς με τον μέγιστο σεβασμό και στη λήξη τον χαιρέτησα και με χαιρέτησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ απογοητευμένος και εκνευρισμένος με την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Οσο για το δεύτερο, αν ήμασταν μια επαρχιακή ομάδα ή μια ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή, θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση μας με 10 παίκτες απέναντι σε 11 αλλά επειδή είμαστε η Γιουβέντους δεν γίνεται να μην είμαι πικραμένος και θυμωμένος. 

Το να χρέωνουμε τα άσχημα αποτελέσματα στην ανανέωση που έγινε στην ομάδα, είχε βάση μέχρι και πριν τέσσερις εβδομάδες. Τον τελευταίο μήνα όμως κάναμε σημαντικές εμφανίσεις και γι’ αυτό δεν μπορώ να δεχθώ ότι εμφανιστήκαμε έτσι στο πρώτο ημίχρονο απόψε. 

Το scudetto; Αφού είμαστε στην 12η θέση, θα πρέπει να σκεφτούμε την 11η…».


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: