JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Μοράτα: "Δουλεύω στο μάξιμουμ, ώστε να είμαι έτοιμος την Κυριακή"


Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Άλβαρο Μοράτα, αφού η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί του πόδι, δεν έδειξε κάταγμα στην περόνη όπως αρχικά φοβόταν όλοι.

Η ακτινογραφία στο δεξί του πόδι, καθησύχασε τους ανθρώπους της εθνικής Ισπανίας, αλλά και της Γιουβέντους, αφού δεν έδειξε κάταγμα και η εκτίμηση πλέον είναι για απουσία 10-15 ημερών από την αγωνιστική δράση.

Ο Ισπανός φορ της Γιουβέντους έγραψε στο Twitter ότι τρέχει για να προλάβει το Derby d’Italia της Κυριακής και τους άφησε όλους ξερούς.

Ο Αλβαρο Μοράτα τραυματίστηκε στο Ισπανία – Λουξεμβούργο και αντικαταστάθηκε με έντονους πόνους και πάνω σε φορείο. Αρχικά έγινε λόγος για τέσσερις μήνες απουσίας. Στη συνέχεια για έναν. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα, αλλά ο ίδιος φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους της Γιουβέντους.

«Ούτε για ένα μήνα, ούτε για τέσσερις. Δουλεύω στο μάξιμουμ, ώστε να είμαι έτοιμος την Κυριακή», έγραψε στο Twitter και τους μπέρδεψε όλους. Μέχρι την ανακοίνωση λοιπόν αφήνει αισιόδοξα ερωτηματικά, πως από το πουθενά μπορεί να προλάβει να είναι παρών κόντρα στην Ιντερ στο «Derby d’Italia».


Δεν υπάρχουν σχόλια: