JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Όχι σε Ρεάλ από Γιούβε και Μοράτα.



Στην αποκάλυψη πως η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να πάρει πίσω τον Αλβάρο Μοράτα, κάτι στο οποίο τόσο ο ίδιος, όσο κι η Γιουβέντους,παρουσιάστηκαν αρνητικοί,μεταδίδουν τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ισπανός άσος αποτελεί παιδί της Μαδρίτης και της Ρεάλ ωστόσο το  καλοκαίρι του 2014 οι «μπιανκονέρι» πίστεψαν περισσότερο σε εκείνον και τον έπεισαν να μετακομίσει στο Τορίνο,έναντι 20 εκατ. ευρώ

.Στο συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε, υπάρχει ρήτρα επαναγοράς από τους «μερένχες», η οποία όμως τίθεται σε ισχύ το καλοκαίρι του 2016. Όπως αναφέρετε οι άνθρωποι της Ρεάλ προσπάθησαν να φέρουν πίσω τον Μοράτα το καλοκαίρι που μας πέρασε!


Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «calciomercato» αναφέρει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε προσπάθεια να φέρει πίσω στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον νεαρό επιθετικό. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο κι η Γιουβέντους φρόντισαν να... ξεκόψουν τις όποιες ορέξεις της Ρεάλ, τονίζοντας πως ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει στο Τορίνο.

Υπενθυμίζεται πως η ρήτρα επαναγοράς ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, με τον ατζέντη του Μοράτα όμως να τονίζει πολλές φορές πως μονάχα εάν το θέλει, θα επιστρέψει στη Ρεάλ,κάτι που επαναλαμβάνει ότι δεν επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: