JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Conte:"Το πεπρωμένο μας είναι στα χέρια μας."




Ο Antonio Conte διαβεβαίωσε ότι η Γιουβέντους "θα παίξει για να κερδίσει» στην Κωνσταντινούπολη μετά την νίκη με 3-1 επί της Κοπεγχάγης. "Το πεπρωμένο μας είναι στα χέρια μας."

Η νίκη απόψε, σημαίνει ότι η Γιουβέντους πληρεί τις προϋποθέσεις για τα νοκ-άουτ του Champions League, εφόσον αποφευχθεί η ήττα από τη Γαλατασαράι.Η Τούρκικη ομάδα έχασε 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και αυτή έπαιζε με 10 πίκτες για μία ώρα.

"Ξέραμε ότι η Κοπεγχάγη ήταν επικίνδυνη στα στημένα,από ένα ελεύθερο λάκτισμα στο πρώτο παιχνίδι και από ένα πλάγιο στο σημερινό μας κάνανε τη ζημιά.Κάναμε τη ζωή δύσκολη για τους εαυτούς μας, αλλά τα πήγαμε καλά και πήραμε πάλι το προβάδισμα με ένα δεύτερο και αμέσως μετά με ένα τρίτο γκολ,"δήλωσε ο Conte στο Sky Sport Italia.

«Αυτή ήταν μια νίκη που αξίζαμε σε κάθε πτυχή,αν και θα ήμασταν πολύ πιο ευτυχισμένοι αν δεν είχαμε δεχθεί το γκολ.

«Το Ευρωπαϊκό ταξίδι την περασμένη σεζόν ήταν παρθένο καθώς δεν είχε αγωνιστεί η ομάδα στην Ευρώπη υπό της οδηγίες μου.Φέτος κάναμε τη ζωή δύσκολη για τους εαυτούς μας σε προηγούμενα παιχνίδια εναντίον της Κοπεγχάγης και της Galatasaray,ίσως και κατά της Ρεάλ Μαδρίτης,οπότε αν δεν είχαμε δεχθεί αυτά τα τέρματα θα είχαμε ήδη περάσει. "

Ο Conte διαβεβαίωσε ότι η Γιουβέντους δεν θα παίξει για την ισοπαλία εναντίον της Γαλατασαράι,ακόμη και αν αυτό θα αρκούσε για την πρόκριση.

"Θα είναι πολύ φλογερή η ατμόσφαιρα στην Κωνσταντινούπολη,αλλά εμείς οι ίδιοι έχουμε μπει σε αυτή την κατάσταση και πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα.Το πεπρωμένο μας είναι στα χέρια μας, έτσι ώστε να είναι το σημαντικότερο πράγμα, όπως δεν έχουμε να βασίζονται σε αποτελέσματα από οποιονδήποτε άλλο.

"Το DNA μας δεν επιτρέπει υπολογισμούς. Εμείς θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρουμε και παίξουμε.Αν η Γαλατασαράι κάνει κάτι καλύτερο, τότε θα τους χειροκροτήσουμε,αλλά δεν είμαστε ικανοί να καθίσουμε  πίσω και να περιμένουμε την αντίπαλη ομάδα να έρθει σε εμάς.Κάναμε το παιχνίδι μας εναντίον των Μπάγερν Μονάχου,Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι θα το κάνουμε με την Γαλατασαράι. "

Η Γιουβέντους πετάει κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων,ειδικά μετά την ήττα με 4-2 στη Φιορεντίνα.

"Τα αποτελέσματα έχουν σίγουρα βελτιωθεί τον τελευταίο μήνα και μισό,αλλά δεν νομίζω ότι οι επιδόσεις δεν ήταν κάτι το διαφορετικά.Όταν δεχθήκαμε αυτό το χαστούκι στο πρόσωπο εναντίον της Φιορεντίνα,κάτι που κανείς δεν περίμενε, κατά την οποία τσαλακώθηκε η υπερηφάνεια και βγήκε μπροστά η αποφασιστικότητα που είχε ελαφρώς διευθετηθεί.

"Όπως λέω πάντα ελπίζω σε αυτή την ομάδα,γιατί έχω μεγάλους άνδρες  περισσότερο από ότι μεγάλοι παίκτες,ώστε να ξέρουν πότε κάτι είναι λάθος και είναι υπερ-κρίσιμες από τις δικές τους εκτελέσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια: