JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Juve για Mandzukic.




Ακούγεται ξανά το όνομα του Mario Mandzukic του 27χρονού Κροάτη επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου,για την επιθετική γραμμή της Γιουβέντους, 

Το όνομα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της «Tuttosport»,και σύμφωνα με την οποία μετά το εφετινό μεγάλο όνομα του Carlos Tevez,το επόμενο έτος θα πρέπει να προστεθεί ένας άλλος επιθετικός διεθνούς επιπέδου.

Και δεν είναι απλά μια φήμη,επειδή η Tuttosport κάνει λόγο για επαφές που έχουν ήδη ξεκινήσει μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπάγερν,με τον προπονητή των Γερμανών,Pep Guardiola έχει ήδη πει ήδη το ναι.

Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών,υπάρχει η παρουσία του Ιβάν Τσβέτκοβιτς πράκτορα του Mandzukic στο Τορίνο στις 5 Νοεμβρίου,ο δικηγόρος ήταν στις κερκίδες στο Juventus Stadium το βράδυ όταν η Γιουβέντους αγωνιζόταν  κατά της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο λόγος είναι απλός,η σχεδόν βέβαιη άφιξη του Robert Lewandowski στην Μπάγερν,έπεισε τον επιθετικό από την Κροατία ότι ο χώρος τους θα είναι αναπόφευκτα περιορισμένος και είναι καλύτερα να αναζητήσει αλλού την τύχη του. 

Η Γιουβέντους θα ήταν ένας ευπρόσδεκτος προορισμός ακόμη και αν ο Marotta θα πρέπει να βρει  25.000.000 που πρέπει να καταβληθεί στο ταμείο του συλλόγου της Βαυαρίας.

Αποφασιστική, θα είναι επίσης διπλωματία του John Elkann,ενός από τους ιδιοκτήτες της Γιουβέντους, έχει άριστες σχέσεις με την ηγεσία της Μπάγερν και θα μπορούσε να είναι ακριβώς η φιλία μεταξύ των δύο ιδιοτήτων για να ξεκλειδώσει τη συμφωνία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παικταρα...αν και πιστευω θα του παρει χρονο να προσαρμοστει ειναι και θα ειναι παικταρα.

Ανώνυμος είπε...

makari kai autos kai o muriel....tha alaksei olh h omada