JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Γιουβέντους-Κοπεγχάγη 3-1, ο Βιντάλ καθάρισε για την Κυρία.

Η Γιουβέντους παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από το πρώτο λεπτό του αγώνα ότι δεν αστειεύεται,πίεσε ασφυκτικά την άμυνα της Κοπεγχάγης και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρτούρο Βιντάλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιούβε μπήκε πολύ χαλαρά και στο 56' το πλήρωσε καθώς η Κοπεγχάγη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μέλμπεργκ. Μετά το γκολ οι μπιανκονέρι ξύπνησαν και άρχισαν να πιέζουν, αυτή η πίεση απέφερε το δεύτερο πέναλτι που έγινε στο Γιορέντε και εκτέλεσε εύστοχα ο Βιντάλ στο 61'. Μέχρι να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του δεύτερου γκολ ο Αρτούρο Βιντάλ στο 63' με ωραία κεφαλιά έγραψε το 3-1 κάνοντας παράλληλα το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της κυρίας.

Βιντάλ, Βιντάλ, Βιντάλ, τρεις φορές χτύπησε ο Βασιλιάς Αρθούρος και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στη Μεγάλη Κυρία.

Η Γιουβέντους ήξερε ότι υπήρχε μόνο η νίκη ως αποτέλεσμα στον αγώνα με την Κοπεγχάγη ώστε να γίνει το φαβορί για την πρόκριση. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε στο μισό γήπεδο τους Δανούς, απείλησε με Πογκμπά, Τέβες και τελικά άνοιξε το σκορ στο 29' με τη... βοήθεια του Γιάκομπσεν που έκανε χέρι, για να γίνει το 1-0 με το πέναλτι του Βιντάλ. Οι Μπιανκονέρι είχαν πλέον το ματς εκεί που ήθελαν και αν πετύχαιναν και δεύτερο γκολ στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου θα κλείδωναν το τρίποντο.  Θα μπορούσε να το κάνει ο Πογκμπά, με σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο πρώτο 20λεπτο, το ματς άναψε και σημειώθηκαν τρία γκολ! Το πρώτο ήταν για την Κοπεγχάγη, στο 56', με τον Μέλμπεργκ να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία στην άμυνα της Γιούβε και με σουτ να κάνει το 1-1!
Ο Σουηδός αμυντικός, που δεν πανηγύρισε το γκολ καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε για μία σεζόν στους Τορινέζους, από ωραίος έγινε... μοιραίος για την ομάδα του άμεσα και συγκεκριμένα στο 61' καθώς ανέτρεψε τον Γιορέντε, με τον διαιτητή να δείχνει ξανά στη βούλα. Νέα εκτέλεση για τον Βιντάλ, νέο γκολ και η πρωταθλήτρια Ιταλίας ήταν ξανά μπροστά, με 2-1. Το παιχνίδι... τελείωσε δύο λεπτά μετά, στο 63', όταν ο Πογκμπά σέντραρε και ο Βιντάλ με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε χατ-τρικ για το 3-1 μέσα σε αποθέωση καθώς έγινε ο πρώτος Χιλιανός που πετυχαίνει κάτι τέτοιο στο Champions League και παράλληλα ο πρώτος παίκτης της Γιουβέντους μετά τον Πίπο Ιντσάγκι τον Σεπτέμβριο του 2000! Με αυτή τη νίκη -και αφού η Ρεάλ έκανε το καθήκον της στη Μαδρίτη κόντρα στη Γαλατασαράι- οι Μπιανκονέρι πήγαν στο +2 από τους Τούρκους και θέλουν έστω την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη για να προκριθούν στους «16».

JUVENTUS-COPENAGHEN 3-1
Γκολ: Vidal (πεν) 29',  Mellberg 56', Vidal 61' (πεν), Vidal 63'
JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci,  Chiellini; Padoin (24' st Marchisio), Vidal (38' st Ogbonna), Pirlo, Pogba, Asamoah; Tevez (36' st Vucinic), Llorente
A disposizione: Storari, Ogbonna, Peluso, De Ceglie,  Quagliarella
Allenatore: Conte
COPENAGHEN
Wiland; Jacobsen, Mellberg, Sigurdsson, Bengtsson; Bolanos (16' Kristensen) st , Claudemir, Delaney (31' st  Amankwaa), Toutouh (36' st Pourie); Gislason, Jorgensen
A disposizione: Jensen, Margreitter, Remmer, Santin
Allenatore: Solbakken

ARBITRO: Eriksson (SWE)
ASSISTENTI: Klasenius  (SWE), Wärnmark  (SWE)
QUARTO UFFICIALE: Culum  (SWE)
ARBITRI D'AREA: Johannesson (SWE), Strömbergsson (SWE)

AMMONITI: 28' pt Jacobsen, 33' pt Sigurdsson, 15' st Mellberg

Δεν υπάρχουν σχόλια: