JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ανανεώνει ο Μπουφόν.

Οι Γιουβέντους και Τζανλουίτζι Μπουφόν έως το… άπειρο. Σύμφωνα με την Tuttosport είναι έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Ιταλού τερματοφύλακα και η ανανέωση του δεσμού του με την «Κυρία» ως το 2016 με οψιόν να φτάσει ως το 2017. 

Αυτή είναι η πρόθεση των Tορινέζων, την οποία σπάζεται και ο φύλακας άγγελος της εστίας τους. Η επιθυμία είναι κοινή: Ο Μπουφόν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Τορίνου και η ομάδα του Τορίνου θέλει να συνεχίσει να τον έχει κάτω από τα δοκάρια της. 

Και το 2017 μπορεί να μην είναι το τελευταίο ποδοσφαιρικό σύνορο για τον «Σούπερ Τζίτζι», ο οποίος έχει εκφραστεί πως θέλει να φτάσει τα 40 χρόνια στα γήπεδα και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει ιδέα το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα ο πρόωρος αποκλεισμός της εθνικής Ιταλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας τον ώθησε σε σκέψεις για το επόμενο Μουντιάλ (Ρωσία 2018) θέτοντας την παρουσία του εκεί σαν έναν προσωπικό στόχο και στοίχημα (θα σπάσει δε, κάθε ρεκόρ καθώς θα πρόκειται για την έκτη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο). 

Ο Μπουφόν ανανέωσε το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο του 2013 και τότε είχε εξηγήσει: «Ήρθα εδώ πολλά έτη πριν και με τα χρόνια τολμώ να πω ότι η Γιουβέντους, η ασπρόμαυρη φανέλα, η κουλτούρα και ο κόσμος που λέγεται Γιουβέντους για μένα έγιναν τρόπος ζωής. Όταν κάτι γίνεται ένα με σένα, μπαίνει στο πετσί σου όπως συνέβη με μένα και τη Γιουβέντους είναι δύσκολο να φανταστείς τον εαυτό σου με άλλη φανέλα». 

Οι σχέσεις του αρχηγού των «μπιανκονέρι» με την διοίκηση είναι εξαιρετικές και οι βάσεις να συνεχιστεί η κοινή πορεία τους και μετά το κρέμασμα των γαντιών του Μπουφόν, με τον ίδιο σε διοικητικό πόστο στον σύλλογο υπάρχουν. 

Το Τσάμπιονς Λιγκ που λείπει από τη συλλογή του παραμένει το απωθημένο του, αν καταφέρει να κερδίσει το τέταρτο σερί πρωτάθλημα θα συνδεθεί το όνομά του με τον θρύλο Τζανπιέρο Κόμπι, τον τερματοφύλακα της χρυσής πενταετίας των γιουβεντίνων 1930-1935, ο οποίος κατέκτησε τέσσερα στη σειρά πρωταθλήματα (1930-31, 1931-32, 1932-33, 1933-34), ενώ ποντάρει και στη δεύτερη θέση του Γκαετάνο Σιρέα στην λίστα με τις συνολικές συμμετοχές στην Γιουβέντους (πρώτος ο Ντελ Πιέρο με 705, δεύτερος ο Σιρέα με 552, ο Τζίτζι τώρα έχει 488). 

Πέρα, όμως, από τα ρεκόρ ο Μπουφόν μπορεί να ολοκληρώσει την καριέρα του βοηθώντας στην εξέλιξη του πιθανού διαδόχου του. Η «Κυρία» ελέγχει μια σειρά από τερματοφύλακες όπως ο Νίκολα Λεάλι και στους οποίους μπορεί να προστεθεί και ο Σιμόνε Σκουφέτ της Ουντινέζε. Και αν για αυτή τη σεζόν ο δεύτερος γκολκίπερ θα συνεχίσει να είναι ο Στοράρι από την επόμενη χρονιά είναι πολύ πιθανό ο Μαρότα να φέρει στο Τορίνο έναν από τους νέους για να τον «μυήσει» ο αρχηγός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: