JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η τοποθέτηση του Μαρότα για τη φυγή Κόντε,την πρόσληψη Αλέγκρι,τις μεταγραφές,και τους τιφόζοι.




Τον νέο προπονητή της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρουσίασε εκ μέρους της ομάδας ο Τζουζέπε Μαρότα.

 Ο διευθύνων σύμβουλος της «Κυρίας» προλόγισε την συνέντευξη Τύπου και τοποθετήθηκε ως εξής για τα συμβάντα του τελευταίου 24ώρου στους «μπιανκονέρι» και την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία: «Ολοκληρώθηκε μια ιστορική περιπέτεια που θα παραμείνει, όμως στην τροπαιοθήκη και τις αναμνήσεις. Εδώ είναι η ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Κόντε.

 Είναι ένας προπονητής νικητής, όχι γιατί κέρδισε τίτλους αλλά γιατί έχει την νοοτροπία του νικητή και μια εργασιακή κουλτούρα που ήταν εμφανής κάθε εβδομάδα. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

 Όμως, ο κόσμος του ποδοσφαίρου ζει σε ακραία ταχύτητα και η Γιουβέντους πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί σε αυτόν. Η ιστορία μας επιβάλλει να κερδίζουμε.Για αυτόν τον λόγο κατ’ εμάς το πιο κατάλληλο προφίλ να αντικαταστήσει τον Κόντε είναι ο Αλέγκρι

Έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πώς να κερδίζει: κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Σασουόλο, τα πήγε εξαιρετικά με τη Κάλιαρι και εκείνη τη χρονιά κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Σέριε Α και μετά κατέκτησε αμέσως το πρωτάθλημα με τη Μίλαν. Ανοίγουμε αυτό το κεφάλαιο πιστοί στις αρχές και τα ιδεώδη της ιστορίας μας που είναι να κερδίζουμε πάντα».


Για το διαζύγιο με τον Κόντε: «Είναι ο επίλογος μια φθοράς των τελευταίων μηνών. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να κρατήσουμε τον Κόντε γιατί θεωρούμε ότι είναι ένας προπονητής νικητής και γιατί συνέβαλλε στις νίκες. Είναι προφανές ότι αυτή η αντιπαράθεση ήταν μια αντιπαράθεση κατά την οποία υπήρχε από τη μια η επιθυμία του συλλόγου και από την άλλη η δική του επιθυμία να σταματήσει και αυτό οδήγησε στην δική μας προσπάθεια να τον κρατήσουμε. Όταν, όμως, εμφανίστηκε στην έναρξη της προετοιμασίας προέκυψαν περαιτέρω δυσκολίες, δεν σχετίζονται με μεταγραφικά ή οργανωτικούς λόγους, μια δυσκολία στο να συνεχίσει, τους λόγους δεν θα τους αποκαλύψω από σεβασμό και έτσι φτάσαμε στο σημείο της λύσης της συνεργασίας»

Για τους ποδοσφαιριστές: «Είναι τελείως αναληθές ότι οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν ακρόαση. Είναι βέβαια προφανές ότι σαν άνθρωπος της διοίκησης έκανα κάποια τηλεφωνήματα για να ενημερώσω. Η σχέση με τους παίκτες μας είναι ειλικρινής και εποικοδομητική, βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Από τον Μπουφόν, στον Κιελίνι, τα τηλεφωνήματα τα έκανα εγώ και ο Παράτιτσι, αλλά μη θεωρήσετε ότι η ομάδα δεν είναι σύμφωνη με τις αποφάσεις της διοίκησης»

Για τους τιφόζι: «Είναι προφανές ότι σήμερα οι οπαδοί μας βρίσκονται σε σύγχυση γιατί χάσαμε μια σημαντική προσωπικότητα. Το καταλαβαίνω, αλλά η Γιουβέντους είναι μια σοβαρή ομάδα και επιλέγει σοφά. Χθες έκλεισε ένα κεφάλαιο, σήμερα έπρεπε να ανοίξουμε ένα άλλο. Χρειαζόμασταν έναν νικητή, κάποιον με τα ίδια χαρακτηριστικά του Κόντε και τον βρήκαμε στον Αλέγκρι, ο οποίος έχει μόνο επιτυχίες από τον πρώτο χρόνο σε κάθε ομάδα»
Για τον Βιντάλ: «Ο Βιντάλ; Ποτέ δεν τέθηκε προς πώληση. Μας τον ζήτησαν σημαντικοί σύλλογοι, ποτέ δεν καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Τον κρατάμε. Ξέρετε, όμως, πως από τη μεριά υπάρχει ο σύλλογος και από την άλλη ο ποδοσφαιριστής που είναι πάντα αυτός, ο οποίος αποφασίζει το μέλλον του. Μου φαίνεται ότι ο Βιντάλ εξέφρασε και χθες την χαρά του να παραμείνει, αν αυτή η χαρά είναι αληθινή, εμείς είμαστε πανευτυχείς να τον κρατήσουμε»

Για τον Ιτούρμπε: «Ο Ιτούρμπε στη Ρόμα; Μετά την αλλαγή του προπονητή έπρεπε να κάνουμε μια σύσκεψη και καταλήξαμε στο ότι οι ποδοσφαιριστές που ακολουθούμε μπορεί να είναι διαφορετικοί από πριν. Όταν κάνουμε μια διερευνητική κρούση είναι για να μάθουμε και την τιμή. Είχαμε την επαφή με την Ελλάς Βερόνα, μετά σιγά σιγά το θέμα δεν προχωρούσε, εξετάζοντας και τις οικονομικές παραμέτρους. Με την ξαφνική αλλαγή στην τεχνική διαχείριση και οι παίκτες που ψάχνουμε είναι διαφορετικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: