JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Γιουβέντους Massimiliano Allegri.




Πριν ξεκινήσουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι τις ερωτήσεις τους προς τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην παρουσίασή του από τον σύλλογο της Γιουβέντους ο νέος τεχνικός της «Κυρίας» πήρε τον πρώτο λόγο και δήλωσε αμέσως:

«Είναι τιμή μου.Ένας κεραυνός στον καθαρό ουρανό ήταν η κλήση που δέχτηκα να αναλάβω τη Γιουβέντους.

Είμαι ευτυχισμένος, γνωρίζω τη σπουδαιότητα αυτής της θέσης και από αύριο θα αρχίσω να δουλεύω με τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές για μια σημαντική και νικηφόρα σεζόν. Για να γίνει αυτό χρειάζεται μια καλή οργάνωση της δουλειάς και εδώ αυτή τα τελευταία τρία χρόνια είναι τέλεια. 

Αυτός ο σύλλογος έχει ιστορία και παράδοση, είναι ένας σύλλογος που φτιάχνει το παρών και το μέλλον. Κληρονομώ μια ομάδα που νικάει για τρία χρόνια.Τα δύο πρώτα έτη ήταν συναρπαστικά κυρίως το δεύτερο όταν εγώ ήμουν στον άλλο πάγκο. Τώρα, όμως, είμαι εδώ για να προσπαθήσω να συμβάλλω στις νίκες του συλλόγου».

- Τι αισθάνεστε;
«Νιώθω πολύ τυχερός και συγκινημένος. Τυχερός γιατί προπονώ τη Γιουβέντους μετά τη Μίλαν, δύο μεγάλες ομάδες. Συγκινημένος, διότι είναι η πρώτη μέρα».

- Οι οπαδοί της Γιούβε είναι επιφυλακτικοί: Πώς θα τους κατακτήσετε;
«Καταλαβαίνω το σκεπτικισμό, σε μια μέρα άλλαξε ο προπονητής τον οποίο λάτρευαν. Θα τους κατακτήσω με τον σεβασμό, τα αποτελέσματα και την δουλειά, ο Κόντε εκπροσωπούσε κάτι σημαντικό για την Γιουβέντους. Οι οπαδοί όπως όλοι θα έχουν την ευκαιρία να με μάθουν. Καταλάβω τη σημασία του να είσαι προπονητής της Γιουβέντους, αλλά ήμουν τέσσερα χρόνια στη Μίλαν: ξέρω πώς λειτουργούν τα πράγματα στις μεγάλες ομάδες».

- Πιστεύετε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το Τσάμπιονς Λιγκ;
«Θα χρειαστεί να βελτιωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, η διοίκηση έχει μια συνετή μεταγραφική στρατηγική, θέλει να ενισχύσει την ομάδα για να είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη».

- Με τον Πίρλο πώς θα λειτουργήσει;
«Δεν έχουμε ακόμη έρθει σε επαφή, όσον αφορά τον Αντρέα ήταν … είναι ένας πρωταθλητής. Έχει παίξει πάντα μαζί μου, εκτός από την τελευταία ατυχή σεζόν κατά την οποία είχε τραυματιστεί. Τώρα νιώθω τυχερός που ξαναβρίσκω έναν πρωταθλητή. Εκείνη την σεζόν ήταν άτυχος, στο τέλος ο σύλλογος μαζί με τον Αντρέα έλαβαν εκείνη την απόφαση. Και εγώ τώρα μετά από τρία χρόνια τον βρίσκω ξανά και θεωρώ ότι είναι μια περιουσία για μένα. Δεν είχα ποτέ προβλήματα μαζί του: μόνο ένας τρελός θέτει υπό αμφισβήτηση τον Πίρλο».

- Πώς θα παίξει η δική σας Γιουβέντους;
«Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να διαταραχθεί: είναι μια ομάδα που κερδίζει. Δεν θέλω να ανατρέψω ένα σύστημα που λειτουργεί, θα υιοθετήσω κάποια μέτρα για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε μια ομάδα που έχει κάνει σπουδαία πράγματα».

- Τι αποτελέσματα θεωρείτε ότι θα πετύχετε;
«Στην Ιταλία, η Γιουβέντους είναι το φαβορί επειδή κέρδισε τρεις τίτλους πρωταθλήματος…  Στην Ευρώπη υπάρχουν μεγάλοι σύλλογοι με μεγάλα μπάτζετ, αλλά με λίγη οργάνωση μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο Τσάμπιονς Λιγκ όπως η Ατλέτικο φέτος. Έχουμε καθήκον να κάνουμε ένα μεγάλο Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους πρέπει να είναι μεταξύ των κορυφαίων οκτώ στην Ευρώπη».
- Πώς θα παίζει ο Πίρλο;
«Πάντα παίζει μπροστά από την άμυνα, μια φορά μαζί μου έκανε τον αριστερό εσωτερικό, μπορεί να το κάνει, αλλά ο ρόλος του είναι μπροστά από την άμυνα»
- Άμυνα με τρεις ή τέσσερις;
«Δεν διαταράσσω το σύστημα … μετά μπορούμε να παίζουμε μέρη των αγώνων με άμυνα τεσσάρων. Η βασική ιδέα είναι ότι πρέπει να επωφεληθώ στο καλύτερο τα χαρακτηριστικά των παικτών:. Το κάνω αυτό από την Αλιανέζε στην παλιά C2. Ανέκαθεν κοιτάζω τα χαρακτηριστικά των παικτών για να επιλέξω τον τρόπο παιχνιδιού: Και μετά με τρεις/τέσσερις/πέντε ή δύο αυτό που μετράει είναι η νίκη»

- Δύσκολο ή διεγερτικό;
«Το δεύτερο γιατί το τέταρτο σερί πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Και πάνω απ ‘όλα να κάνουμε να κάνουμε ένα εξαιρετικό Τσάμπιονς»

- Έχετε ήδη συναντηθεί με την ομάδα;
«Δεν έχω ακόμη συναντήσει τη ομάδα, από αύριο θα ξεκινήσω δουλειά»

- Τι παραπάνω θα δώσετε από τον Κόντε;
«Είναι δύσκολο, εγώ θα προσπαθήσω να κερδίσουμε το τέταρτο πρωτάθλημα και να κάνουμε ένα σημαντικό Τσάμπιονς Λιγκ»

- Πιστεύετε ότι θα βρείτε μια ομάδα «χορτασμένη»;
«Όπως έλεγε ο Αβοκάτο: Η επόμενη νίκη είναι πάντα η πιο ωραία. Δεν νομίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να είναι ποτέ ικανοποιημένη, δεν αποτελεί μέρος του DNA αυτού του συλλόγου και αυτής της ομάδας. Οφείλουμε να κερδίσουμε ξανά στην Ιταλία και να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ»

- Για τον Μοράτα. Ποια είναι η άποψή σας;
«Έχει τις δυνατότητες να γίνει πρωταθλητής. Έτσι, σε τεχνικό επίπεδο μπορώ να δώσω μόνο μια θετική κρίση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: