JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Το μήνυμα αποχαιρετισμού του Ανιέλι στον Κόντε.




Μέσα από μια ανοιχτή επιστολή, ο Αντρέα Ανιέλι αποχαιρετά τον Αντόνιο Κόντε και δεσμεύεται ότι η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει για τη Γιουβέντους.

Η είδηση της παραίτησης του Κόντε έσκασε σαν βόμβα στους «μπιανκονέρι» και ακόμη κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς γίνεται. 

Ο Αντρέα Ανιέλι, αυτός που έμαθε πρώτος την απόφαση του προπονητή, αποφάσισε να τον αποχαιρετίσει μέσω μιας ανοιχτής επιστολής, στην οποία λέει τα ακόλουθα.

«Αγαπητέ Αντόνιο,

Ήσουν πάντα ένας σπουδαίος ηγέτης για τους παίκτες μας και η σημερινή είδηση με λυπεί αφάνταστα. Σκέφτομαι τα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί, τρία χρόνια στα οποία γράψαμε ιστορία για αυτό το κλαμπ:
 Τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ, αλλά πάνω από όλα μια συνεχώς ωρίμανση της ομάδας. Μπροστά σε συγκεκριμένα συναισθήματα και λόγους, όμως, ακόμη κι ένας πρόεδρος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω.

Έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από την τελευταία μεγάλη νίκη μας και η Γιουβέντους πρέπει να συνεχίσει την πορεία της. Θα ξεκινήσει από το μηδέν. Με μηδέν βαθμούς στην κατάταξη, όπως οι άλλοι, με μηδέν νίκες. 

Αυτή η διοίκηση,όμως,απαρτίζεται από ένα γκρουπ νέων παραγόντων,προετοιμασμένο και ενωμένο και το οποίο σε αυτά τα χρόνια ήξερε πώς να έχει φιλοδοξίες και πώς να έχει την αποφασιστικότητα για να πετύχει τους στόχους.

Η Γιουβέντους ξεκινάει με ένα γκρουπ αθλητών με πολύ ταλέντο και επαγγελματική συνείδηση, αθλητές που ξέρουν πώς να θέσουν εαυτούς στη διάθεση του νέου προπονητή για να συνεχίσουν να γράφουν για το παρόν και το μέλλον. 

Στην ιστορία των «μπιανκονέρι» χρωμάτων συνέβαλες και εσύ και ξέρω πως όποια επιλογή κι αν κάνεις, η είδηση μιας νίκης της Γιουβέντους θα σε κάνει πάντα να χαμογελάς.

Ο Μπέπε, ο Φάμπιο, ο Πάβελ και εγώ, μαζί με όλους τους ποδοσφαιριστές, οι διευθυντές και όλοι οι υπάλληλοι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέρα και νύχτα γιατί αυτό αξίζουν οι τιφόζοι Γιουβεντίνοι, αυτό αξίζει η Γιουβέντους

Και όποιος δουλεύει, ξέρει ότι πρέπει κάθε λεπτό, κάθε στιγμή να είναι στο επίπεδο που απαιτεί αυτός ο σπουδαίος σύλλογος.
Σε ευχαριστώ για όλα Αντόνιο.
Fino alla fine…
Αντρέα Ανιέλι».
-

Δεν υπάρχουν σχόλια: