JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Και μέσα σε όλο αυτόν το χαμό,η Γιουβέντους παρουσίασε τις δυο επίσημες εμφανίσεις της για τη σεζόν 2014-2015.




Νέος προπονητής, νέες φανέλες. Ημέρα γεμάτη νέα, η 16η Ιουλίου 2014 για τη Γιουβέντους, η οποία πριν παρουσιάσει στις 16:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της, παρουσίασε τις καινούργιες φανέλες της σεζόν 2014-15 με την υπογραφή της Nike.
Χωρίς μεγάλους νεωτερισμούς η πρώτη, με τις κάθετες ασπρόμαυρες ρίγες πιο ευρείς σε σχέση με πέρυσι και πιο μεγάλο το σήμα του συλλόγου. Για πρώτη φορά το χρώμα στις κάθετες ρίγες εναλλάσσεται σε διαφορετικές θέσεις στο μπροστινό και στο πίσω μέρος της φανέλας.
Στο εσωτερικό του γιακά υπάρχει μια οριζόντια λωρίδα μπλε και κίτρινη που συμβολίζει τα χρώματα της πόλης του Τορίνου και υπενθυμίζει εκείνα της δεύτερης εμφάνισης. Από κάτω σε ένα λευκό τριγωνικό πλαίσιο η φράση «Fino alla fine», «μέχρι το τέλος», την οποία επέλεξαν οι ίδιοι οι τιφόζι της «Κυρίας» μέσω μια δημοσκόπησης που διενεργήθηκε στο διαδίκτυο.


Η δεύτερη εμφάνιση τώρα είναι στα χρώματα της πόλης του Τορίνου, το μπλε και κίτρινες άκρες στα μανίκια και στο κολάρο, ολόγυρα στο λαιμό. Στο στήθος υπάρχει ένα γραφικό αστεριών σε διάφορα μεγέθη, τα οποία αποτελούνται από μια σειρά γραμμών, με διαβάθμιση στον
χρωματικό τόνο.
Στο εσωτερικό του λαιμού υπάρχει εδώ ασπρόμαυρη οριζόντια λωρίδα και από κάτω η ίδια επιγραφή με εκείνη στην πρώτη φανέλα. Οι καινούργιες εμφανίσεις των Tορινέζων τίθενται προς πώληση από αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: