JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

O Lichtsteiner καθησυχάζει τους πάντες:«Το συμβόλαιο δεν είναι πρόβλημα"



Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ανάμεσα στις άλλες περιπτώσεις Γιουβεντίνων παικτών, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2015 και η «Κυρία» θέλει να ανανεώσει, στην δική του υπόθεση υπάρχει ακόμη και ο κίνδυνος οριστικής ρήξης, τις τελευταίες ώρες ο Στέφαν Λιχτστάινερ «κάλεσε» ο ίδιος τους Τορινέζους.

Η συνεργασία του Ελβετού δεξιού μπακ με τους «μπιανκονέρι» λήγει τον επόμενο Ιούνιο και ο ίδιος σήμερα κερδίζει 2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο. Ο Τζουζέπε Μαρότα του πρότεινε διετές συμβόλαιο με αύξηση στις αποδοχές του της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος ο 30χρονός διεθνής επέβαλλε απαίτηση για 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως.

Η κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει σταματήσει εδώ καθώς η Γιουβέντους έκανε την προσφορά της και ανέμενε απάντηση. Η αίσθηση που δινόταν προς τα έξω δεν ήταν θετική και μάλιστα Αρσεναλ και Τσέλσι φέρονταν με δημοσιεύματα από τον αγγλικό σύλλογο να έχουν τεντώσει τις κεραίες τους περιμένοντας τις εξελίξεις ώστε να εκμεταλλευτούν με πρότασή τους προς την ομάδα του Τορίνου την ευκαιρία που παρουσιαζόταν.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, και με την Ελβετία να αποχαιρετάει το Παγκόσμιο Κύπελλο ύστερα από την ήττα της στους «16» της διοργάνωσης από την Αργεντινή (0-1), ο Λιχτστάινερ ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του με την «Κυρία» και τοποθετήθηκε ως εξής: «Αν έχω ενδείξεις από τον σύλλογο; Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και η Γιουβέντους παραμένει η προτεραιότητά μου, θέλω να μείνω.

 Το συμβόλαιο δεν είναι πρόβλημα, θα υπάρξει χρόνος να συζητήσουμε. Τις επόμενες ημέρες στην επιστροφή μου στην Ευρώπη θα ξέρω περισσότερα. Εγώ είμαι καλά στο Τορίνο, θα βρούμε μια λύση» τόνισε χαρακτηριστικά και μένει να δούμε ποια θα είναι αυτή η λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: