JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μαργαρίτες φαίνεται να μαδάν σε Ιταλία και Χιλή για τον Βιδάλ.




Κάτι σαν να μαδάν μαργαρίτες μοιάζει η υπόθεση του Βιδάλ σε Ιταλία και Χιλή,με τα μέσα ενημέρωσης τη μια να γράφουν θα μείνει φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του παίκτη πως δεν θα φύγει,και την επομένη γράφουν ακριβώς τα αντίθετα,τώρα έρχεται νέο δημοσίευμα από τη Χιλή που κάνει λόγο για σχεδόν τελειωμένη υπόθεση.

Για προφορική συμφωνία της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με τον Αρτούρο Βιδάλ κάνει λόγο σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα El Mecurcio της Χιλής.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για εκπληκτική πρόταση του αγγλικού συλλόγου τόσο στη Γιουβέντους όσο και στο διεθνή μέσο, προσφέροντας 60 εκατ. ευρώ στους «μπιανκονέρι» και 350 χιλιάδες ευρώ τη βδομάδα στον παίκτη ή 13,6 εκ ευρώ το χρόνο!

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η συνάντηση του Μπέπε Μαρότα με τον μάνατζερ του ΒιντάλΦερνάντο Φελίσεβιτς από την οποία αναμένεται να προκύψουν νέα. Αν πάντως ισχύουν οι παραπάνω αριθμοί τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Βιντάλ από το Τορίνο.

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Φρέντι Γκουαρίν της Ίντερ, για τον οποίο οι «νερατζούρι» ζητούν περί τα 17-18 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: