JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Στις 4.00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος θα γίνει η παρουσίαση του νέου τεχνικού της Γιουβέντους Massimiliano Allegri.




Όπως έγινε γνωστό ο Massimiliano Allegri είναι ο νέος τεχνικός της Γιουβέντους για τα επόμενα δυο χρόνια λαμβάνοντας ένα μισθό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους με την επίτευξη στόχων με την ομάδα.

Η παρουσίαση λοιπόν του νέου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί στις 4.00 ώρα Ελλάδος σήμερα το απόγευμα στην οποία θα μιλήσει και ο Giuseppe Marotta.

Οι δυο τους μαζί με τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι και τους υπόλοιπους ανθρώπους τοις διοίκησης και του καινούριου τεχνικού τιμ,θα πρέπει να στρωθούν στη δουλειά διότι τα μεταγραφικά σχέδια δείχνουν να διαλύονται από χθες,με τον Ιτούρμπε να οδεύει προς τη Ρόμα(προσωπική άποψη,εδώ που τα λέμε με 30 εκατ. ευρώ βρίσκεις καλύτερο,αρκεί να τα δώσεις και όχι να κάνεις παζάρια τύπου λαϊκής αγοράς),και τους Μοράτα και Εβρά να το σκέφτονται μετά και τη φυγή του Κόντε.

Μάλιστα τα Ιταλικά μέσα άρχισαν να κάνουν λόγο και για το σύστημα που θα κατεβάσει ο Allegri,το 4-3-1-2,με τον Μπουφόν φυσικά κάτω από τα δοκάρια,στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Lichtsteiner,Barzagli,Chiellini και Evra(εάν και εφόσον αποκτηθεί),στη μεσαία γραμμή τους Vidal,Pirlo και Pogba(εάν και εφόσον δεν παραχωρηθεί κάποιος απ'όλους),μπροστά τους ο Marchisio,και επιθετικό δίδυμο οι Tevez και Llorente.

Ίδωμεν αγαπητοί μου φίλοι πως θα παρουσιαστεί η αγαπημένη μας Γιουβέντους στην νέα της εποχή στην μετάΚόντε εποχή,όλοι μας κρινόμαστε και θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος,διότι με τα λόγια πολλά γίνονται στα έργα φαίνεται η δουλειά κάποιου και  ο Κόντε έκανε έργα  και των ευχαριστούμε μέσα από την καρδία μας,αλλά η Γιουβέντους είναι πάνω από όλους και απ' όλα(προέδρους,προπονητές και παίκτες,προσωπική άποψη).

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

εμενα μου αρεση ο αλεγγρι παρα πολι για ενα λογο εχη επηθετηκες βλεψης ενο ο κοντε επεζε μ 11 αμηντηκους κε αααααααααααααααααααν εβαλε κανενας γγολ με ρεαλ κε γαλατα σεραη δεν εκανε αυτο που επρεπε του κοντε το ενστηκτο ηνε να μην χανη αρα ληπον δεν πεζη για να κερδηση ηχε πεχταραδες για γγολ δεν τους εκμεταλεβονταν σοστα