JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Γιουβέντους-Ατλέτικο Μ. 0-0, πρόκριση στους 16 για τη Γιούβε.


Γιουβέντους και Ατλέτικο δεν έκαναν ούτε μία αλλαγή, έμειναν στο 0-0 και πήγαν στους «16» και οι δύο. Ως πρώτοι οι Ροχιμπλάνκος, ως δεύτεροι οι Μπιανκονέρι.

Τα πράγματα στο Τορίνο ήταν απλά... Η Ατλέτικο έπαιζε για... τρία αποτελέσματα (της έκανε και ήττα με ένα γκολ διαφορά) για να είναι σίγουρα πρώτη ενώ η Γιουβέντους έπαιζε για δύο (νίκη-ισοπαλία) ώστε να προκριθεί. Μπιανκονέρι και Ροχιμπλάνκος δεν έδειξαν μεγάλη διάθεση να ρισκάρουν και με το 0-0 πήγαν και οι δύο στους «16», σε ένα ματς στο οποίο οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκαναν ούτε μία αλλαγή! Στο 70%-30% για τους Ιταλούς η κατοχή μπάλας, χωρίς όμως ευκαιρίες.

Η ατμόσφαιρα στο Juventus Stadium ήταν εκπληκτική από το ξεκίνημα και το φάουλ που κέρδισαν οι Τορινέζοι σε πολύ καλή θέση στο 3' σήκωσε τους πάντες στο πόδι λόγω Πίρλο. Οι προσδοκίες, τελικά, των γηπεδούχων διαψεύστηκαν και λίγο μετά, στο 7', χρειάστηκε η επέμβαση του Μπουφόν στο σουτ του Κόκε από καλή θέση, εντός περιοχής, για να παραμείνει το 0-0. Η Γιουβέντους απάντησε στην επόμενη επίθεση, με τον Πογκμπά να βρίσκει τον Γιορέντε ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά, για να πέσει στη συνέχεια ο ρυθμός.

Οι Ιταλοί είχαν συνεχώς την μπάλα στην κατοχή τους αλλά αυτό ήταν ανούσιο αφού δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν κενό χώρο ώστε να απειλήσουν. Οι Ισπανοί ήταν συνεχώς στην άμυνα τους, απομάκρυναν την μπάλα όποτε αυτή πήγαινε στην περιοχή του Μογιά και τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ετσι, δεν προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 50', ο Γκάμπι με εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μπουφόν, με την Γιουβέντους να παίρνει στη συνέχεια την μπάλα και την Ατλέτικο να γυρίζει ξανά στην άμυνα της. Οι Μπιανκονέρι είχαν συνεχώς την μπάλα αλλά προσπάθησαν κυρίως με κάποια σουτ των Πογκμπά και Βιδάλ να κάνουν κάτι καλό αφού οι Μαδριλένοι ήταν πολύ σωστά παραταγμένοι και είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους.

Η εικόνα του παιχνιδιού έκανε σαφές σε όλους ότι το 2-0 που ήθελε η Γιούβε για να πάρει την 1η θέση θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να έρθει και έτσι, σταδιακά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κι άλλο. Οι Μπιανκονέρι, άλλωστε, δεν ήθελαν να ρισκάρουν να πάθουν... καμιά πλάκα από το πουθενά, οι Ροχιμπλάνκος από την πλευρά τους δεν έδειξαν καμία διάθεση να βγουν μπροστά και έτσι το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε... Χαρίζοντας και στις δυο την πρόκριση στην επόμενη φάση.


JUVENTUS-ATLETICO MADRID 0-0

JUVENTUS
Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Pereyra, Pirlo, Pogba; Vidal; Tevez, Llorente
A disposizione: Storari, Ogbonna, Mattiello, Padoin, Pepe, Giovinco, Morata
Allenatore: Allegri

ATLETICO MADRID
Moya; Juanfran, Gimenez, Godin, Siqueira; Arda Turan, Mario Suarez, Gabi, Koke; Raul Garcia, Mandzukic
A disposizione: Oblak, Tiago, Griezmann, Niguez, Gamez, Cristian Rodriguez, Cerci
Allenatore: Simeone

ARBITRO: Collumn (SCO)
ASSISTENTI: MacGraith (IRL) , Graham Chambers (SCO
QUARTO UFFICIALE: Alastair Mather (SCO)
ARBITRI D'AREA: Bobby Madden (SCO) , Kevin Clancy (SCO)

AMMONITI: 23' pt Vidal, 26' pt Mario Suarez, 37' pt Siqueira



Δεν υπάρχουν σχόλια: