JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Χρόνια Πολλά μεγάλε Πρόεδρε.

Ο Πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι γιορτάζει σήμερα τα 39α γενέθλια του. Του ευχόμαστε να είναι γερός και να τα εκατοστήσει, οδηγώντας τη Γιουβέντους μας όσο πιο ψηλά γίνεται!

Διαβάζοντας τα εκατοντάδες μηνύματα από τους οπαδούς της Γιούβε στα τελευταίες πέντε αξέχαστα γενέθλια του είναι στο τιμόνι της Γιουβέντους ο Αντρέα Ανιέλι, αυτό που ακούμε πιο συχνά είναι: «Ευχαριστούμε τον κ Agnelli για τη μεγάλη βοήθεια του να επιστρέψει η Γιούβε εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή».

Παρά το γεγονός ότι ένα μέρος από αυτό το έχει ήδη καταφέρει και σίγουρα θα είναι περήφανος κατακτώντας τρεις τίτλους πρωταθλήματος και δύο Σούπερ Καπ από τότε που ανέλαβε τη Γιουβέντους, γνωρίζοντας όμως τον Αντρέα είμαστε σίγουροι ότι έχει τα μάτια του στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Είτε πρόκειται για 39α γενέθλιά του ή όχι, ο Andrea θα συνεχίσει να ψάχνετε προς το μέλλον του συλλόγου, όπως κάνει πάντα.

"Δεν είναι όλοι οι ονειροπόλοι νικητές, αλλά όλοι οι νικητές είναι ονειροπόλοι", και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Andrea Agnelli, όπου μέχρι και σήμερα εργάζεται ακούραστα για πέντε χρόνια, έτσι ώστε τα όνειρά του και όνειρα μας μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα.


Χρόνια πολλά από όλους στη Γιουβέντους!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

xronia pola nase pada geros