JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Γιούβέντους-Νάπολι 2-2,7-8 στα πέναλτι η Νάπολι το Σούπερ Καπ.


Με γκολ του Κάρλος Τέβεζ στο 4' η Γιουβέντους προηγήθηκε της Νάπολι με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στο 68' ο Ιγκουαίν ισοφάρισε για τη Νάπολι σε 1-1 που ήταν και το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στην παράταση στο 106' ο Τέβεζ δίνει ξανά το προβάδισμα στη Γιούβε με 2-1, αλλά στο 118' ο Ιγκουαίν ξανά ισοφαρίζει το ματς σε 2-2 και στέλνει το ματς στα πέναλτι. 

Πλέον οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Ζορζίνιο απόκρουση Μπουφόν 
Τέβεζ δοκάρι 
Γκουλάν γκολ
Βιντάλ γκολ
Αλμπιόλ γκολ
Πογκμπα γκολ
Ινκέρ γκολ
Μαρκίσιο γκολ
Ιγκουαίν γκολ
Μοράτα γκολ
Γκαργκάνο γκολ
Μπονούτσι γκολ
Μέρτενς απόκρουση Μπουφόν 
Κιελίνι απόκρουση 
Καγιεχόν απόκρουση Μπουφόν 
Παρέιρα άουτ 
Κουλιμπαλί γκολ
Παντοίν απόκρουση 

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να πάρει το 7ο Σούπερ Καπ, είχε τις ευκαιρίες στα πέναλτι αλλά οι Κιελίνι και Περέιρα δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να τελειώσουν το ματς, τελικά το πήρε η Νάπολι. 

Οι παίκτες τις Γιουβέντους πάντα περίφανοι και όταν κερδίζουν και περισσότερο όταν χάνουν έμειναν στην απονομή συνεχάρησαν τους παίκτες της Νάπολι και πήρα τα μετάλλια τους.

Οι Ιταλοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να υποβαθμίσουν εντελώς το Supercoppa Italiana, με την μετάθεση του αγώνα για... Χριστούγεννα και Ντόχα. Πρωταθλητές και κυπελλούχοι, όμως, είπαν να το διασκεδάσουν και μαζί διασκέδασαν και τους Αραβες που ήταν στις εξέδρες. Η Γιουβέντους προηγήθηκε δύο φορές με ισάριθμα γκολ του Τέβες (γκολάρα το δεύτερο), η Νάπολι απάντησε με δύο «χτυπήματα» του Ιγουαΐν και στα πέναλτι οι Παρτενοπέι επικράτησαν με 6-5, παρά το γεγονός ότι ο Μπουφόν απέκρουσε τρία! Οι Μπιανκονέρι κατάφεραν να χάσουν ένα παραπάνω και μαζί έχασαν και την ευκαιρία να κατακτήσουν το Σούπερ Καπ για 7η φορά, που θα σήμαινε και ρεκόρ (6-6 με Μίλαν). Για δεύτερη φορά κατακτάει τον συγκεκριμένο τίτλο η Νάπολι, που πανηγυρίζει την δεύτερη της κούπα με τον Ράφα Μπενίτεθ!

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για την Γιουβέντους, εφιαλτικά για τη Νάπολι και... φυσιολογικά για το δίδυμο Κουλιμπαλί-Αλμπιόλ! Η άμυνα των Παρτενοπέι τους πρόδωσε ξανά αφού οι δύο στόπερ τράκαραν και ο Τέβες βγήκε τετ α τετ και νίκησε τον Ραφαέλ για το 1-0. Οι κυπελλούχοι χρειάστηκαν ένα 10λεπτο για να καταλάβουν τι έγινε και στο 16' πλησίασαν στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Χάμσικ, που κόντραρε στον Κιελίνι, κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Η ευκαιρία της Νάπολι μάλλον ξύπνησε τους Τορινέζους, που είχαν στη συνέχεια δύο φάσεις με τον Τέβες μέσα σε ένα δίλεπτο (22'-23'), με τον Ραφαέλ να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις. Το ματς είχε καλό ρυθμό και ήταν μοιρασμένο, με τον Μπουφόν να αποκρούει καλό δυνατό σουτ του Ιγουαΐν στο 42'.

Στην επανάληψη η Νάπολι μπήκε καλύτερα και στο 54' άγγιξε την ισοφάριση με τον Καγιεχόν, ο οποίος όμως αστόχησε σε τετ α τετ. Η Γιούβε έδειχνε να έχει χαλαρώσει αρκετά και οι Παρτενοπέι αύξησαν την πίεση τους, έχοντας και δεύτερο δοκάρι με το υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ του Ιγουαΐν στο 60'! Το 1-1 που δεν έγινε σε αυτές τις δύο φάσεις, έγινε τελικά στο 68' για τους Ναπολιτάνους, με τον Ιγουαΐν να σκοράρει με κεφαλιά από κοντά μετά την σέντρα του Ντε Γκουζμάν από αριστερά. Οι Αλέγκρι και Μπενίτεθ άρχισαν τις αλλαγές, η Γιουβέντους βγήκε μπροστά μετά την ισοφάριση και πήρε τον έλεγχο αλλά το 90λεπτο έφυγε χωρίς κάποια άλλη σημαντική φάση.

Με τους Μπιανκονέρι να έχουν την πρωτοβουλία ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια, με τους Τορινέζους πιο δραστήριους άρχισε και η παράταση. Η ομάδα του Αλέγκρι μετέφερε το ματς προς την περιοχή του Ραφαέλ, έχασε δύο ευκαιρίες με Γιορέντε-Βιδάλ και στο 106' ξαναπήρε το προβάδισμα. Σκόρερ ήταν και πάλι ο Τέβες, ο οποίος με πολύ ωραία κίνηση άδειασε τον Κουλιμπαλί και έστειλε την μπάλα στη γωνία του Ραφαέλ (2-1). Η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και θα μπορούσε να το κάνει στο 111' με το τετ α τετ του Ιγουαΐν αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε! Ολα έδειχναν ότι η Γιουβέντους θα κρατούσε το 2-1 και θα κατακτούσε το Σούπερ Καπ αλλά στο 118' η άμυνα δεν απομάκρυνε μετά την σέντρα που έγινε από δεξιά και ο Ιγουαΐν βρήκε την ευκαιρία για το 2-2, στέλνοντας τον τελικό στα πέναλτι!

Εκεί, ο Μπουφόν θα γινόταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με τις τρεις αποκρούσεις του αλλά οι συμπαίκτες του έχασαν τέσσερα και η κούπα κατέληξε στη Νάπολι, μετά την επέμβαση του Ραφαέλ στην τελευταία εκτέλεση του Παντοΐν!

Η σειρά των πέναλτι
Ζορζίνιο: Απέκρουσε ο Μπουφόν.
Τέβες: Δοκάρι.
Γκουλάμ: 0-1
Βιδάλ: 1-1
Αλμπιόλ: 1-2
Πογκμπά: 2-2
Ινλέρ: 2-3
Μαρκίζιο: 3-3
Ιγουαΐν: 3-4
Μοράτα: 4-4
Γκαργκάνο: 4-5
Μπονούτσι: 5-5
Μέρτενς: Απέκρουσε ο Μπουφόν.
Κιελίνι: Μπλόκαρε ο Ραφαέλ.
Καγιεχόν: Απέκρουσε ο Μπουφόν.
Περέιρα: Αουτ.
Κουλιμπαλί: 5-6
Παντοΐν: Απέκρουσε ο Ραφαέλ.

 

SCIT

 



JUVENTUS-NAPOLI  7-8 dopo i calci di rigore (2-2 dtr)

RETI: Tevez 4', Higuain 68' Tevez 106', Higuain 118'

Sequenza rigori: Jorginho parato, Tevez palo, Ghoulam gol, Vidal gol, Albiol gol, Pogba gol, Inler gol, Marchisio gol, Higuain gol, Morata gol, Gargano gol, Bonucci gol, Mertens parato, Chiellini parato, Callejon parato, Pereyra alto, Koulibaly gol, Padoin parato.

JUVENTUS
: Buffon; Lichtsteiner (34' st Padoin) Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo (21' st Pereyra), Pogba; Vidal, Tevez, Llorente (1' sts Morata)

A disposizione: Storari, Rubinho, Ogbonna, Romagna, Mattiello, Pepe, Coman, Giovinco

Allenatore: Allegri

NAPOLI
: Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghulam; Lopez (1' pts Inler), Gargano; Callejon, Hamsik (34' st Mertens), De Guzman (1'sts Jorginho); Higuain

A disposizione: Colombo, Andujar, Henrique, Britos, Mesto, Radosevic, Romano, Zapata, Luperto

Allenatore: Benitez

ARBITRO: Valeri

ASSISTENTI: Tonolini, Manganelli

QUARTO UFFICIALE: Giallatini

ARBITRI D'AREA: Banti, Calvarese
AMMONITI: 46' pt Higuain, 14' st Mertens, 22' st Pereyra, 31' st Callejon, Albiol 35' st, 15' pts Ghoulam, 3' sts Tevez

3 σχόλια:

Rated R είπε...

Να στειλουν τον μ@λ@κ@ τον Αλεγκρι απο κει που ηρθε... ο Ασχετος!

Unknown είπε...

σημφωνο με τον φυλο εβαλε στην αμηνα πογκμπα βηνταλ φοβηθηκε την ναπολη προσοπηκα εγω τον σηχαθηκα με τετιους καλους πεχτες να χανη απο την ψωροναπολη ληπαμε που το λεο αλα ειναι αχρηστς ο κηριος αλεγγρη

Rated R είπε...

To αλλο παλι..? παει και μου βγαζει Pirlo μεχρι και ο ιδιος απορησε... τελικο supercup και μου βγαζει το Maestro..? ποσο μα ποσο ηλιθιος...