JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Αλέγκρι: "Έχουμε ποιότητα και με τον καιρό γινόμαστε καλύτεροι"

Χαρούμενος εμφανίστηκε μετά το τέλος τους ματς της Γιουβέντους με την Ατλέτικο και την πρόκριση στους 16 του Champions League ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Κάναμε μία καλή πρώτη φάση. Η ομάδα απέδωσε καλά. Σήμερα αντιμετωπίσαμε την περυσινή φιναλίστ. Ξέρουμε ότι έχουμε ποιότητα και με τον καιρό γινόμαστε καλύτεροι» ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Η Ατλέτικο δεν είναι ποτέ εύκολος αντίπαλος. Είναι εξαιρετική στην άμυνα, παίζει πολύ σφιχτά και είναι δύσκολο να βρεις κενά και διαδρόμους στις γραμμές τους. Είχαν μία-δύο καλές στιγμές, αλλά ο ''Τζίτζι'' (Μπουφόν) ήταν εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο στόχος ήταν να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να χάσουμε μία πρόκριση που μας άξιζε».

Για τον αντίπαλο της «Γιούβε» στην επόμενη φάση, εξήγησε: «Υπάρχουν ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι, που είναι η ''αφρόκρεμα'' αυτήν τη στιγμή, αλλά στην Ευρώπη το να πάρεις αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ εύκολα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι έγινε έγινε μέχρι εδώ. Από εδώ και εμπρός προσοχή στο πρωτάθλημα. Οι αγώνες που ακολουθούν είναι δύσκολοι. Όσον αφορά την Ευρώπη είναι θέμα κλήρωσης. Αυτό που με ανησυχεί είναι η φετινή απόδοση του Βιντάλ. Καμμία σχέση με τα τρία προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να φταίει και ο τραυματισμός. Πάντως η ομάδα χρειάζεται ενα ποιοτικό εξτρέμ. Γενικά ένα παίκτη τύπου Reus. Πολύ καλύτερα πάντως με το σύστημα 4 3 1 2.

Δημήτρης, Λάρισα