JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Φιορεντίνα-Γιουβέντους 0-0, προβλέψιμη η Γιούβε του 3-5-2 πλέον.

Οι εξέδρες ήταν κατάμεστες για το ματς της χρονιάς για την Φιορεντίνα, όπως παραδοσιακά είναι αυτό κόντρα στη Γιουβέντους, με τους Βιόλα να προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με καλή ψυχολογία μετά τις σερί εκτός έδρας νίκες επί Βερόνα, Κάλιαρι και Γκινγκάμπ. Οι Μπιανκονέρι, από την άλλη πλευρά, παρατάχθηκαν ξανά με 3-5-2 που πλέον δεν μπορεί να αποδόσει όπως το 4-3-1-2 που έπαιξε στα προηγούμενα ματς και φάνηκε πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε περισσότερο στο μυαλό του την Ατλέτικο Μαδρίτης αφού άφησε εκτός 11άδας τους Τέβες-Μαρκίζιο, δίνοντας θέση βασικού στον Κομάν. Πολύ ξύλο, ελάχιστες φάσεις και κανένα γκολ τελικά στο ματς ενώ ο Ριτσόλι θα μπορούσε να δώσει από ένα πέναλτι σε κάθε πλευρά.
Ο αγώνας άρχισε με την Γιουβέντους να μπαίνει καλύτερα και να απειλεί σε δύο περιπτώσεις, στο 3' και στο 6', με τα σουτ των Πογκμπά και Γιορέντε. Οι Μπιανκονέρι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο αλλά κάπου εκεί η Φιορεντίνα αποφάσισε να βγει πιο μπροστά και ισορρόπησε την κατάσταση. Οι Βιόλα προσπάθησαν να μεταφέρουν το ματς προς την περιοχή του Μπουφόν και κέρδισαν φάουλ ή κόρνερ, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο -ανεπιτυχώς- να γίνουν απειλητικοί ενώ σε ένα γέμισμα μετά από φάουλ ζήτησαν πέναλτι για κράτημα του Κιελίνι στον Γκόμες. Το ματς είχε αρκετά φάουλ και νεύρα αλλά όχι καλές φάσεις, με φυσιολογική συνέπεια να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς γκολ οι δύο ομάδες.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 49', ήρθε η πρώτη κανονική ευκαιρία και ήταν για την Γιουβέντους, όταν οι Κομάν-Πογκμπά συνεργάστηκαν ωραία και έβγαλαν σε θέση βολής τον Εβρά, για να αποκρούσει τελικά ο Νέτο. Οι Μπιανκονέρι είχαν τον έλεγχο αλλά δεν είχαν ουσία, με τον Αλέγκρι να βάζει στο 61' τον Τέβες αντί του Κομάν και την Φιορεντίνα να γίνεται για πρώτη φορά απειλητική στο 68' με το σουτ του Κουαδράδο που απέκρουσε ο Μπουφόν. Το ματς δεν είχε ρυθμό παρά μόνο συνεχή φάουλ και από τις δύο πλευρές, με τους Μοντέλα και Αλέγκρι πάντως να δείχνουν από ένα σημείο κι έπειτα ότι δεν θα τους χαλούσε και η ισοπαλία. Αν, με κάποιο τρόπο, ερχόταν το γκολ, έχει καλώς. Αν όχι, δεν χάθηκε κι ο κόσμος...
Θα μπορούσε να έρθει στο 94' για τους Τορινέζους, όταν ο Πιζάρο έκανε χέρι εντός περιοχής αλλά ο Ριτσόλι, όπως και στο πρώτο μέρος, προτίμησε να μην υποδείξει κάτι, σφραγίζοντας το 0-0.

FIORENTINA-JUVENTUS 0-0
FIORENTINA
Neto; Savic, Rodriguez, Basanta; Joaquin (33' st Aquilani), Fernandez, Pizarro, Borja Valero, Alonso; Cuadrado (40' st Kurtic),  Gomez (24' st Babacar)
A disposizione
: Tatarusanu, Richards, Tomovic, Hegazi, Lazzari, Badelj, Vargas, Marin, Ilicic.
Allenatore: Montella
JUVENTUS
Buffon; Ogbonna, Bonucci, Chiellini; Pereyra (43' st Padoin), Vidal, Pirlo (34' st Marchisio), Pogba; Evra; Coman (16' st Tevez), Llorente
A disposizione: Storari, Rubinho, Mattiello, Pepe, Giovinco, Morata.
Allenatore: Allegri
ARBITRO: Rizzoli
ASSISTENTI: Faverani, Stefani
QUARTO UFFICIALE
: De Luca
ARBITRI D'AREA
: Banti, Russo
AMMONITI: 28' pt Pizarro, 35' pt Ogbonna, 37' pt Chiellini, 40' pt Cuadrado, 13' st Pogba

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 3 5 2 εκανε τον κυκλο του. Η ομαδα χθες δεν ειχε την ανταγωνιστικοτητα που επρεπε. Με τον Ogbonna ειναι σα να παιζουμε με παιχτη λιγότερο. Μια απορια οι Pepe, Marrone, Giovinco θα παιξουν ποτε? Αν οχι, για ποιο λογο τους κρατανε στην ομαδα?

Juve-ntinos.!!! είπε...

Φίλε συμφωνώ πως το 3-5-2 έκανε τον κύκλο του στη Γιούβε, όσο για χθές όντως η ομάδα δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και ίσως να οφείλετε και στο ματς της Τρίτης για το C.L.

Ο Πέπε είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό και δύσκολα θα επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν, οι Μαρόνε και Τζιοβίνκο δεν γνωρίζω και γω γιατί δεν παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.