JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Μπέπε Μαρότα «Θα κινηθούμε για την απόκτηση ενός αμυντικού



Ο Μπέπε Μαρότα ξεκαθάρισε πως η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού, χωρίς να αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά και την κύρια θέση του.


Η Γιουβέντους θέλει να αλλάξει σύστημα με τον Αλέγκρι στον πάγκο φέρνοντας κάποιο με τέσσερις αμυντικούς ωστόσο αυτό δεν έχει γίνει ακόμα εφικτό λόγω των λιγοστών επιλογών στην άμυνα και φυσικά των τραυματισμών πολύτιμων παικτών όπως οι Μπαρτσάλι, Κάσερες, Ασαμόα. Πλέον έχει γίνει σαφές πως η «Μεγάλη Κυρία» θα κινηθεί για κάποιον παίκτη και αυτός θα είναι αμυντικός, είτε ακραίος είτε κεντρικός όπως ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

«Θα κινηθούμε για την απόκτηση ενός αμυντικού. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι ακραίος ή κεντρικός. Ο Αλέγκρι είναι διαφορετικός προπονητής από τον Κόντε, όμως προσαρμόστηκε αμέσως με το υπάρχον υλικό που βρήκε. Για να εξελίξει την ομάδα πρέπει απλά να συμπληρώσουμε μερικά κομμάτια. Δε θα πω κανένα όνομα, όμως σίγουρα περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή τον κατάλληλο παίκτη. Κάνουμε σκάουτινγκ 24 ώρες τη μέρα, όμως δεν είναι εύκολο να αποκτήσουμε κάποιον λόγω των οικονομικών παραμέτρων».
Επίσης ο Μαρότα μίλησε για το αν θα κοιτάξουν στη διοίκηση την απόκτηση ενός επιθετικού που θα βοηθήσει περισσότερο τον Τέβεζ στο σκοράρισμα.
«Σε αυτό το κομμάτι θα παίξει μεγάλο ρόλο το τι θα γίνει με τον Σεμπαστιάν (Τζιοβίνκο). Θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: