JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μαρκίσιο: "Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση"

Στην κρισιμότητα του αγώνα με την Ατλέτικο, στάθηκε ο Μαρκίζιο, που τόνισε πως η Γιουβέντους δε μπορεί να χαλαρώσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. 

Για τον αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο μίλησε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, στον οποίο η «Μεγάλη Κυρία» διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι μία πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα συμπαγής με εξαιρετική ικανότητα στην αντεπίθεση. Έχουν την ποιότητα να κάνουν την ζημιά». 

«Δείξαμε πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Και αυτό, όταν το πετυχαίνεις κόντρα στον φιναλίστ της διοργάνωσης, δεν είναι μικρό πράγμα. Ακόμα κι αν έχουν απουσίες, θα είναι δύσκολο, αφού έχουν το βάθος στον πάγκο να τις καλύψουν» είπε στην συνέχεια. 

Όπως παραδέχτηκε, μάλιστα, η Γιουβέντους δεν μπορεί να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της ούτε λεπτό, ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για εμάς το παιχνίδι με την Ατλέτικο, πόσο επηρεάζει την σεζόν και πως αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και όχι το παρελθόν».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: