JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Σάκι:Η Γιούβε είναι πιο δυνατή από τη Ρόμα.




Πιο δυνατή ομάδα θεωρεί τη Γιουβέντους από τη Ρόμα ο άλλοτε προπονητής της Μίλαν, Αρίγκο Σάκι.

Οι«ροσονέρι» μάχονται με τους «μπιανκονέρι» για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και ο Σάκι, σε συνέντευξή του στο «Il Messaggero» ρωτήθηκε για το ποια ομάδα είναι η καλύτερη, εκφράζοντας την άποψη πως η Ρόμα έχει πολλά κενά και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση.

«Η Γιουβέντους δίκαια βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από τη Ρόμα. Κατ’ αρχάς, έχει σημασία ακόμα και η περιοχή. Στη Ρώμη ζεις καλά και είναι εύκολο να σου αποσπάσει την προσοχή. Χρειάζεσαι παίκτες που είναι 100% επαγγελματίες. Εξάλλου, οι «μπιανκονέρι» έχουν συνηθίσει να κερδίζουν και να βρίσκονται στην κορυφή. Όταν κάποιος παίκτης πάει στο Τορίνο ξέρει πως θα πρέπει να δώσει τα πάντα έτσι ώστε να έρθουν οι επιτυχίες»
,δήλωσε αρχικά.

«Η ομάδα του Αλέγκρι είναι πιο ολοκληρωμένη και πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, όταν η Ρόμα παίζει καλά είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της. Είναι πιο ζωντανοί και παίζουν ωραιότερο ποδόσφαιρο»συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τη διαφορά των τριών βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες: «Όπως και να έχει, τρεις βαθμοί δεν είναι τίποτα. Παρόλα αυτά, εάν η διαφορά ήταν υπέρ της Ρόμα θα έλεγα πως ο τίτλος ακόμα είναι διεκδικήσιμος. Όμως, για να καταλήξω, η Ρόμα θα πρέπει να κάνει κάτι το εξαιρετικό καθώς είναι πίσω τόσο τακτικά όσο και τεχνικά. Η κατοχή της μπάλας δεν είναι αρκετή και οι πρωτοκλασάτοι παίκτες δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: