JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μάντσεστερ Σίτι-Γιουβέντους 1-2, αυτή είναι η πραγματική Γιούβε.


Η πραγματική Γιούβε εμφανίστηκε απόψε στο Μάντσεστερ και πέρασε από την έδρα της Σίτι με νίκη στην πρεμιέρα του Champions League. Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ που δεν έπρεπε να μετρήση στο 57' (αυτογκόλ του Κιελίνι από φάουλ του Κομπανί που τον κράτησε στο έδαφος σε διεκδίκηση στο αέρα), κατάφερε τελικά να φέρει τούμπα το ματς με τους Μάτζουκιτς στο 70' και Μοράτα στο 81', έτσι ξεκίνησε με το δεξί το φετινό Champions League και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. 
Η γκρίνια των λίγων Γιουβεντίνων ας ελπίσουμε πλέον να φύγει και να βοηθήσουν την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια.


Με ανατροπή που χρειάζεται καρδιά και αρ....δια, και παρά το αυτογκόλ του Κιελίνι όπως και την κάκιστη εκκίνηση στο Καμπιονάτο, η Γιούβε κέρδισε μέσα στο Μάντσεστερ τη Σίτι κι έστειλε... μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την συνέχεια, βουλόνωντας πολλά στόματα. 
 

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, από αυτογκόλ του Κιελίνι, στον οποίο έγινε επιθετικό φάουλ στο 57’ από τον Κομπανί. Η «Μεγάλη Κυρία», με γκολ των Μάριο Μάντζουκιτς (70’) και Αλβάρο Μοράτα (81’) γύρισε το ματς και πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 που την καθιστά αφεντικό του 4ου ομίλου. Καθοριστική η συμβολή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν που ξεκίνησε τη σεζόν όπως τελείωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ, με σωρεία μεγάλων επεμβάσεων. Μια νίκη που είναι ακόμα πιο σημαντική, αφού είναι η πρώτη σε επίσημο ματς για την ομάδα του Αλέγκρι, η οποία στο Καμπιονάτο, έχει μόλις έναν πόντο. 

Έτσι για να ξέρουν ποιός είναι το φαβορί και αφεντικό στον 4o όμιλο, γιατί μας ζάλισαν με την Σίτι με τα πολλά λεφτά, αλλά πρέπει να μάθουν κάποια στιγμή πως δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραιο το αρθρο σου γιουβεντινε και να καταλαβουν μερικοι τη διαφορα των λεφτων και της ιστοριας ειναι οτι οι ευρωπαικοι τιτλοι τηε γιουβε ειναι περισσοτεροι απο τα πρωταθληματα που εχει η σιτι στη αγγλια!!!