JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Αλέγκρι: "Ο Μπουφόν ήταν μοναδικός"

Το εγκώμιο του Τζίτζι Μπουφόν έπλεξε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας ότι η νίκη επί της Σίτι θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση στους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους. 


«Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους παίκτες. Δεν ήταν εύκολο, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε παρουσιαστεί καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δεν δώσαμε πολύ χώρο και ο Μπουφόν ήταν μοναδικός. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, εδικά στην επίθεση» εξήγησε ο Ιταλός τεχνικός, προσθέτοντας: «Οι παίκτες μου άξιζαν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και δεύτερο γκολ, αλλά ο Μπουφόν το έσωσε και μετά πετύχαμε το δικό μας πρώτο γκολ».

Ερωτηθείς για τη Serie A και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «μπιανκονέρι», σημείωσε: «Η Serie A είναι διαφορετική από το Champions League. Η διοργάνωση αυτή ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για εμάς. Μας έδωσε επιπλέον κίνητρο. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ψυχολογία μας και για το πρωτάθλημα. Πρέπει να είσαι καλός όταν επιτίθεσαι, αλλά και ισορροπημένος όταν αμύνεσαι, αν θες να κερδίσεις το ματς».

Και κατέληξε: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο Champions League. Οι παίκτες τα πήγαν εξαιρετικά. Παρουσιαστήκαμε πολύ πειθαρχημένοι στην άμυνα και παίξαμε καλά στην επίθεση. Ήμασταν συμπαγείς. Ο Μπουφόν έκανε θαυμάσιες επεμβάσεις, ειδικά μετά το 1-0 εις βάρος μας. Αυτή είναι μια νέα ομάδα. Έχουμε προπονηθεί μαζί μόλις μία εβδομάδα. Αυτή η νίκη θα δώσει στους παίκτες λίγη αυτοπεποίθηση. Την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και την πρώτη μας νίκη στη Serie A».


Δεν υπάρχουν σχόλια: