JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντά στην επιστροφή ο Κεντίρα.


Στις προπονήσεις της Γιουβέντους μπήκε ο Σάμι Κεντίρα, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. 


Με εξαίρεση το μεγάλο διπλό επί της Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, η σεζόν εντός συνόρων έχει ξεκινήσει εφιαλτικά για τη Γιουβέντους. 

Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται ήδη στο -10 από την κορυφή, έχοντας μόλις μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στις έξι πρώτες στροφές του πρωταθλήματος και η γκρίνια στις τάξεις των τιφόζι είναι μεγάλη. 

Μετά την νέα ήττα από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο», υπήρξε και ένα ευχάριστο, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Σάμι Κεντίρα στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Γερμανός μέσος, που αποτελεί φετινό μεταγραφικό απόκτημα, είχε τραυματιστεί στον μηρό στο φιλικό της 1ης Αυγούστου με τη Μαρσέιγ. 

Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσει ρυθμό και σύντομα θα τεθεί στις υπηρεσίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει, πάντως, για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Σεβίλλη στο Τορίνο για την 2η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: