JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ξυπνήστε πριν είναι αργά.!


6 αγωνιστικές έχουν περάσει και η Γιουβέντους έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς, δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί αυτό στην ιστορία της, αλλά εγώ δεν θυμάμαι ποτέ, όσα χρόνια παρακολουθώ την ομάδα, να έχει τέτοιο ξεκίνημα.

Η ομάδα μοιάζει σαν αυτοκίνητο που βρίσκεται σε κατήφορο και δεν πιάνουν τα φρένα, μοιάζει με αεροπλάνο σε ελεύθερη πτώση,πρέπει γρήγορα να συνέλθουν όλοι για να αλλάξη αυτή η τραγική εικόνα, ευθύνες έχουν φυσικά όλοι για αυτή την τραγική εικόνα σε αυτές τις 6 αγωνιστικές, από τη διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητής μεχρί και τον τελευταίο υπάλληλο της εταιρείας.

Πρώτος και καλύτερος στην ευθύνη είναι ο μίστερ Αλέγκρι, που εδώ και ενάμιση μήνα πειραματίζεται ακόμα, χωρίς να έχει αποφασίσει πιο θα είναι το σύστημα της ομάδας, ποιοί παίκτες θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της και πιο είναι το πλάνο της. Μίστερ βρες γρήγορα τις ισορροπίες της ομάδας γιατί δεν σε βλέπω για πολύ ακόμα στο Τορίνο (φιλική συμβουλή σου δίνω).

Ακολουθούν οι παίκτες που πολλοί απο αυτούς δεν έχουν καταλάβει ακόμα ποιά φανέλα φοράνε, άλλοι νομίζουν πως είναι ακόμα στο Παλέρμο, στη Σασουόλο, στην Αταλάντα και δεν ξέρω και 'γω που αλλού, άλλοι νομίζουν πως θα παίξουν μπάλα οι φανέλες μόνες τους, ξυπνάτε ρε!!! Στη Γιούβε είστε δεν ονειρεύεστε. 

Επίσης και η διοίκηση φέρει μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση, διότι άφησε να φύγουν παίκτες που δύσκολα αντικαθιστούνται, και αν για τον Πίρλο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις νέο Πίρλο, για τους άλλους δυο (Τέβεζ και Βιντάλ) μπορούσε να πάρει σχεδόν ισάξιους με αυτούς και όχι να φέρνεις τον τραυματία Κεντίρα για αντικαταστάτη του Βιντάλ και τους Ντιμπάλα και Τζάτζα για την επίθεση να καλύψουν το κενό του Τέβεζ. 

Κλείνοντας θέλω να πω, πως το άσχημο στην όλη αυτή κατάσταση που περνάει η ομάδα, δεν είναι πως έχασε στη Ρώμη την δεύτερη αγωνιστική, ούτε που έχασε χθες στη Νάπολι, αυτά τα παιχνίδια είναι στο πρόγραμμα πως μπορεί να στραβώσετε και στην τελική δεν κρίνουν τίτλους γιατί παίζεις με τους υποτιθέμενους συνδιεκδικητές του τίτλου, το άσχημο είναι που πέταξε η ομάδα 7 βαθμούς στο Juventus Stadium με αντιπάλους και παιχνίδια που κρίνουν τίτλους (ήττα από Ουντινέζε, ισοπαλίες με Κιέβο και Φροζινόνε), που για τους καλύψει, αν θέλει να μπει ξανά στην κούρσα της διεκδίκησης θα πρέπει να κερδίσει πλέον όλους τους συνδιεκδικητές της μέσα έξω και να καθαρίσει όλα τα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους.

Δεν ξέρω αν η Γιούβε πλέον προλαβαίνει το τρένο του τίτλου (ενδόμυχα εγώ το πιστεύω, αν φυσικά σοβαρευτούμε σαν ομάδα), αλλά αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό ίσως χάσει το τρένο που οδηγεί στο Champions League.

Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς.!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ο κηριος αλεγκρη μηπος ηδε πος επεζε η ναπολη 93 λευτα εχει να πη κατη γιαυτο