JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Juve Legends-Boca Legends 1-1, κέρδισε η φιλανθρωπία.!


Οι θρύλοι της Γιουβέντους αντιμετώπησαν απόψε τους θρύλους της Μπόκα Τζούνιορ στο Juventus Stadium στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα της Ουνέσκο (Unesco Cup), σε μια μέρα που το Juventus Stadium έκλεισε τα 4 χρόνια του και τα γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο όλοι οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν εκεί απόψε.


Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά με τους παίκτες των δυο ομάδων να θέλουν να δημιουργήσουν, στο 28' η Μπόκα κατάφερε και άνοιξε το σκορ!! Ο Guly σούταρε με δύναμη και ακρίβεια από το σημείο του πέναλτι μην αφήνοντας κάνενα περιθώριο αντίδρασεις στον Stefano Tacconi, που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα ο τερματοφύλακας της Γιούβε, έτσι έγινε το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 


Στο δεύτερο ημίχρονο οι θρύλοι της Γιούβε μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και το κατάφεραν στην πρώτη φάση, στο 47' με τον David Trézéguét (Trezegoal) να σκοράρει για τη Γιούβε !! Όλα ήταν εύκολα για τον David, ο οποίος βάζει γκολ σε κενή εστία μετά από μια πολύ καλή σέντρα από τον Νέντβεντ, ο οποίος πήρε μια καταπληκτική κάθετη πάσα από τον Καμορανέζι, το 1-1 είναι γεγονός και στο Στάδιο επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός !!

Τελικά τελειώνει ο αγώνα χωρίς να μπει άλλο γκολ: με τους θρύλους της Γιουβέντους και της Μπόκα Τζούνιορς να είναι ισόπαλες με 1-1 στο τέλος των 90 λεπτών παίζοντας ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι.

Ο νικητής θα κριθεί στα πέναλτι: 
Πρώτος εκτέλεσε για τη Γιούβε ο Davids 
Davids Juve: out. 
Abbondnzieri Boca: gol. 
Bonetti Juve: out.
La Paglia Boca: gol. 
Amoruso Juve: gol. 
Palermo Boca: gol. 
Alessio Juve: gol.

Donnet Boca: gol.

Η Μπόκα Τζούνιορς κερδίζει το UNESCO CUP ενάντια στη Γιουβέντους μετά τη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-2. Αποφασιστικής σημασίας για την τελική νίκη των Αργεντινών, ήταν τα άστοχα πέναλτι των Davids και Bonetti για τη Γιούβε. Πέρα από το αποτέλεσμα, ωστόσο, η όμορφη βραδιά του αθλητισμού και της αλληλεγγύης, με τόσους πολλούς πρωταθλητές του παρελθόντος που πάτησαν το χορτάρι στο "Στάδιο" προς τέρψη των οπαδών που βρέθηκαν απόψε στο Τορίνο.


Αυτό είναι το φύλλο αγώνα με τους παίκτες των δυο ομάδων:


Juventus (4-4-2): Tacconi, Birindelli, Montero, Ferrara, Torricelli, Bonini, Camoranesi, Nedved, Davids, Trezeguet, Ravanelli.

Boca Juniors (4-3-3): Abbondazieri, Ortiz, Sonora, Matellari, Cascini, Caniggia, Donet, Calvo, Cagna, Palermo, Guglielminpietro. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια αλλα δεν γινεται να λειπει ο ντελ πιερο απο αυτον τον αγωνα!!!