JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τρέλα για την πρωταθλήτρια Γιούβε. Ένα ατέλειωτο πάρτι στους δρόμους του Τορίνο.



Μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού το Τορίνο έζησε μεγάλες στιγμές έπειτα από 6 χρόνια αφλογιστίας, η Μεγάλη Κυρία επέστρεψε στο θρόνο της και σκόρπισε χαρά στα εκατομμύρια των οπαδών της σε όλο τον κόσμο. Στο Τορίνο στήθηκε από νωρίς ένα μεγάλο πάρτι που συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα στους δρόμους της πόλης όπου υποδέχτηκαν τους πρωταθλητές Ιταλίας.


Χιλιάδες φίλοι της Γιούβε βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Τορίνο για να υποδεχτούν το πούλμαν με τους ποδοσφαιριστές.
Τον 30ο της τίτλο κατέκτησε η Γιουβέντους στο ιταλικό ποδόσφαιρο και στην αναμέτρηση με την Αταλάντα, υπήρξαν μεγάλα και τρελά πανηγύρια. Μετά το τέλος της αναμέτρησης χιλιάδες φίλοι της «Vecchia Signora» βρέθηκαν κατέκλυσαν τους δρόμους και την κεντρική πλατεία του Τορίνο για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Το πούλμαν που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές των «μπιανκονέρι» με τον τίτλο είχε τρία αστέρια και ανέγραφε ότι η ομάδα έχει κατακτήσει 30 τίτλους και όχι 28 όπως θέλει να λέει η Ιταλική ομοσπονδία.






Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.







Ανάμεσα στους χιλιάδες τιφόζι που βρέθηκαν χθες στο Τορίνο για την μεγάλη γιορτή και την κατάκτηση του 30ου Πρωταθλήματος ήταν και μέλη της δικιάς μας λέσχης φίλων Γιουβέντους το γνωστό Gruppo Greco Juventus που κρατάει ψηλά την ασπρόμαυρη σημαία στην Ελλάδα από το 2005 και μάλιστα σε πολύ δύσκολα χρόνια για την ομάδα, γιατί οι άντρες στα δύσκολα φαίνονται, το χάρηκαν με την ψυχή τους και αυτοί όπως και όλοι οι Έλληνες φίλοι της Μεγάλης Κυρίας. Μπράβο σε όλους όσους είναι μέλη αυτής της μεγάλης ασπρόμαυρης οικογένεια.





Fino alla fine Forza Juve!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: