JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Όλα είναι έτοιμα για την στέψη της Μεγάλης Κυρίας για τριακοστή φορά.

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από τα εγκαίνια του, το Juventus Stadium είναι έτοιμο να ξανά φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί αυτή τη φορά τον κόσμο της Γιούβε για την φιέστα του Τριακοστού τίτλου στην ιστορία της, όπως αφήνουν να εννοηθεί όλοι, η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζεται να εκπλήξει για ακόμα μια φορά τα εκατομμύρια των τιφόζι της και την Κυριακή θα ζήσουν κάτι μαγικό σαν και εκείνο που έζησαν πριν μήνες στα εγκαίνια του Σταδίου που θύμιζαν έναρξη ολυμπιακών αγώνων. «Καλεσμένη» η Αταλάντα.

Το ίδιο ακούγετε πως θα κάνουν και οι οπαδοί της Γιούβε που και αυτοί με τη σειρά τους ετοιμάζουν καταπληκτική υποδοχή στους πρωταθλητές Ιταλίας. Όλοι περιμένουμε να δούμε αυτά που θα γίνουν στο Juventus Stadium το απόγευμα της Κυριακής που αν κρίνουμε από την πολύ καλή αρχή (η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται) που έκανε η ομάδα σε αυτό πριν καν κλείσει ένα χρόνο ζωής, φανταζόμαστε τι έχει να γίνει τα επόμενα χρόνια. Αλλά τώρα πρέπει όλοι μας να ζήσουμε αυτή την μοναδική στιγμή και για το μέλλον έχουμε πολλά να πούμε.

Η επιστροφή στον θρόνο είναι γεγονός για την Μεγάλη Κυρία του Ιταλικού και Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τώρα είναι η ώρα να το γιορτάσει μπροστά στους οπαδούς της που θα κατακλύσουν το Juventus Stadium και θα παραληρούν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα με την Αταλάντα. Οι Μπιανκονέρι είναι πρωταθλητές Ιταλίας ύστερα από έξι χρόνια και το μόνο τους κίνητρο στον αγώνα με την Αταλάντα είναι να τελειώσουν αήττητοι το πρωτάθλημα και να γράψουν ιστορία! Εντός έδρας η Γιούβε, που την επόμενη εβδομάδα στη Ρώμη έχει να αντιμετωπίσει τη Νάπολι στον τελικό του Coppa Italia, έχει 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και 0 ήττες.

Από το αυριανό παιχνίδι θα λείπουν οι Ντε Τσέλιε (τραυματίας) και Βιντάλ (τιμωρημένος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: