JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ντελ Πιέρο: "Ίστορική μέρα, όμορφη, έντονη αλλά και συγκινητική"

Ο αρχηγός της Γιουβέντους μετά τον χθεσινό θρίαμβο της ομάδας και την κατάκτηση του 30ού Σκουντέτο και προωθώντας την αυτοβιογραφία του «Giochiamo Ancora, Ας παίξουμε πάλι» στο Salone del Libro στο Τορίνο, είχε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στο κοινό του και να τους ευχαριστήσει προσωπικά για την αγάπη τους που του έδειξαν στην χθεσινή φιέστα και την νίκη 3-1 επί της Αταλάντα.


 "Χθες ήταν μια ημέρα απίστευτα όμορφη, ιστορική, έντονη και συνάμα θλιβερή"


Αυτά είναι τα λόγια του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, σήμερα κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Ας παίξουμε πάλι» στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου του Τορίνο.


 "Χθες το βράδυ κοιμήθηκα λίγο και καλά - πρόσθεσε - τον ενθουσιασμό που υπήρχε χθες τον κουβαλάω ακόμα, ήταν μια υπέροχη στιγμή. Από αύριο θα συνεχίσουμε την προπόνηση, γιατί τα θέλουμε όλα πάρα πολύ. Είναι ένα πρωτάθλημα "ειδικό", και πολύ ιδιαίτερο."


Αυτό είναι ο ορισμός του Alessandro Del Piero για το χθεσινό πρωτάθλημα.


"Χθες - δήλωσε ο αρχηγός της Γιουβέντους στο Τορίνο Book Fair -. Γιορτάσαμε ένα ακόμα πρωτάθλημα Ειδικότερο, πολύ συγκεκριμένα για το τι συνέβη φέτος και τα προηγούμενα χρόνια, έχω παίξει για να κερδίσω, σκοράροντας και η νίκη ήταν για μένα. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο υπέροχο άθλημα, η απάντηση δόθηκε από τους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο και αυτό το κάνει υπέροχο και ακόμα πιο ιδιαίτερο. Ήταν μια υπέροχη και ιστορική μέρα. Είχα πολλές συναρπαστικές στιγμές στη ζωή μου, αλλά τα συναισθήματα που ένιωσα χθες δεν περιγράφονται. Ήταν υπέροχο και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν εκεί χθες", πρόσθεσε ο Αρ. 10 της μεγάλης Κυρίας.


Όμως, παρά την εορταστική ατμόσφαιρα δεν παρουσιάζει σημάδια ευησηχασμού ο Del Piero και μελετά ήδη την επόμενη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά: τον τελικό του Coppa Italia της Κυριακής στην αναμέτρηση με την Νάπολι.


"Αυτή η νίκη του σκουντέτο έχει σίγουρα κάποια γλυκιά γεύση για τον τρόπο με τον οποίο έφτασε, ειδικά μετά από όλα έχουμε περάσει από το 2006 και μετά. Αλλά τώρα είμαστε εδώ και ήδη σκέφτομαστε την επόμενη Κυριακή, επειδή θεωρούμε όλοι ότι είναι εξαιρετικά σημαντικός τελικός." 

Δεν υπάρχουν σχόλια: