JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Κοντε: "Αυτή η Γιουβέντους, είναι μόνο η αρχή. Μπορούμε να ανοίξουμε νέο κύκλο"


Πρώτη συνέντευξη Τύπου του Αντόνιο Κόντε, ως προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας ο οποίος ανταποκρίθηκε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο Media Center του Vinovo. Ο προπονητής της Γιουβέντους εμφανίστηκε στην αίθουσα τύπου με όλα τα μέλη του προσωπικού τιμ της ομάδας. 

Ο Aντόνιο Κόντε πήρε αμέσως το λόγο και ξεκίνησε λέγοντας: «Καλημέρα σε όλους. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, όλο το προσωπικό της ομάδας είναι εδώ και όπως έλεγα πάντοτε ότι ήμουν η κορυφή αυτής της σημαντικής πυραμίδας και τώρα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε αμέσως ποιοι είναι οι συνεργάτες μου.. στο πλαίσιο αυτής της πυραμίδας:. ένα σημαντικό θεμέλιο, μια δομή που πραγματικά μου έδωσε στήριξη σε όλες τις καταστάσεις, το προσωπικό που με βοήθησε λοιπόν όλη τη χρονιά είναι: Οι τρεις τεχνικοί Angelo Alessio, Cristian Stellini, Masimo Carrera, ο καθηγητής. Paolo Bertelli, ο καθηγητής. Sassi και  ο προπονητής τερματοφυλάκων, Claudio Filippi. Τώρα μπορείτε να τους υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση. Για μένα όχι, γιατί τώρα έχω ένα διάλειμμα ... ».

Alessio : «Το μειονέκτημα είναι ότι ο Antonio δεν μπορεί να χάσει».

Carrera : «Δύσκολο να βρείτε σφάλμα στον Κόντε, η ομάδα έχει παίξει πολύ καλά όλη τη σεζόν. Νομίζω ότι οι παίκτες και οι οπαδοί, μετράνε τις νίκες, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς ότι συνέβη στο γήπεδο και όλοι ξέρουν ότι κέρδισε 30. Μετά είναι τα αρμόδια όργανα να αποφασίσουν, αλλά για τους οπαδούς και τους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Γιούβε είναι 30 νίκες».

Stellini : «Ο Mister έχει μια μεγάλη επιθυμία να κερδίσει, αυτό είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του. Βλέπω παιδιά που επιθυμούν να εργαστούν αμέσως και το έργο είναι η μεγάλη κινητήρια δύναμη για την εμπιστοσύνη που λαμβάνει, τότε ο παίκτης στο γήπεδο».

Καθ. Bertelli : «Η προϋπόθεση είναι ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τραυματισμοί είναι ουτοπικό να πούμε ότι δεν θα υπάρξουν … υπάρχουν πιο καλές χρονιές και άλλες χρονιές άσχημες, η οποία δυστυχώς μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Εδώ έχουμε μια δομή ελέγχου με επικεφαλής τον καθηγητή Sassi που παρακολουθεί ότι κάνουμε από την αρχή του έτους, οπότε είναι μια μεγάλη βοήθεια για να διευθύνει τις εργασίες στη συνέχεια. Είναι επίσης αλήθεια ότι, αποφύγαμε να θέσουμε παίκτες σε κίνδυνο και είχαμε λίγους τραυματισμούς. Ακόμη και για μικρά προβλήματα αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο για να αποκατασταθούν γρήγορα. Το έργο μας ξεκινά από τον Ιούλιο στο Ντουμπάι, η στρατηγική μας είναι να λειτουργήσει από τις αρχές του χρόνου και να διατηρήσει τα ίδια επίπεδα απόδοσης κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς».

Καθ. Sassi : «Παρατήρησα ότι με τον Conte έχει αλλάξει εντελώς η μεθοδολογία της εκπαίδευσης. Γνωρίζοντας την ένταση του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αυτό έχει οδηγήσει να προετοιμάσει καλύτερα το παιχνίδι. Με την αλλαγή μεθόδων κατάρτισης ήμασταν σε θέση να έχουν αρκετούς παίκτες στη διάθεση μας. Η συγκέντρωση και η προσοχή στην εκπαίδευση και υψηλό κίνητρο ήταν απαραίτητη».

Και έκλεισε αυτό τον κύκλο τελευταίος ο προπονητής τερματοφυλάκων, Claudio Filippi λέγοντας: «Ο Μπουφόν μπορεί ακόμα να παίξει σε αυτό το υψηλό επίπεδο, χάρη στην προθυμία του να εργαστεί στον τομέα της κατάρτισης σε υψηλό ρυθμό, σίγουρα μπορεί να παίξει αρκετά χρόνια με αυτές τις δεξιότητες, με αυτές τις ιδιότητες που έχει. Είναι προφανές ότι το περιστατικό πριν από δύο χρόνια , με το σοβαρό ατύχημα για ένα τερματοφύλακα, έλυσε έξοχα. Ήταν προφανές ότι τον τελευταίο χρόνο που χρειαζόταν να παίξει συνεχώς το έχει κάνει, τόσο πολύ έτσι ώστε τα είδη στο φινάλε της σεζόν έχουν δει τα πολύ σημαντικά πράγματα. Φέτος ήταν σίγουρα ένας παίκτης κλειδί για το αποτέλεσμα της ομάδας. Όλα αυτά χάρη στα τεράστια προσόντα του και σίγουρα στη διαθεσιμότητα του στην προπόνηση».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε και πάλι ο Αντόνιο Κόντε και μίλησε για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο  τον Αρτούρο Βιντάλ και για όλη την ομάδα:


«Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το αήττητο ρεκόρ κόντρα στην Αταλάντα καθώς θα είναι ένα ιστορικό κατόρθωμα»



«Ο Ντελ Πιέρο ξεκίνησε από την αρχή, με την Νοτς Κάουντι, στα εγκαίνια του γηπέδου ως αρχηγός, έχει ανοίξει τη σεζόν ως αρχηγός στον αγώνα με την Πάρμα και με την Αταλάντα θα είναι επίσης στο γήπεδο από την αρχή ως αρχηγός. Μου φαίνεται μια σωστή πράξη απέναντι του, αλλά όχι τόσο πολύ για την καριέρα του, αλλά για ότι έχει κάνει φέτος και τι πρέπει να κάνει και την ερχόμενη Κυριακή στο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Ακόμα και ο Storari θα παίξει από το πρώτο λεπτό. Του το είχα υποσχεθεί να παίξει στο τέλος του πρωταθλήματος».

«Ο Βιντάλ είναι ένας παίκτης που είδα στο πλαίσιο της αναζήτησης μας, θα παρατηρήσει κάποιος αμέσως την ποιότητα αυτού του παίκτη με την πολύ μεγάλη ένταση που ταιριάζει με αυτό που θέλουμε. Θέλω να του πω ότι φετινή σεζόν θα πρέπει να αποτελέσει σημείο εκκίνησης και ότι δεν είναι το τέλος είναι απλώς η αρχή, επειδή ο καθένας μπορεί να βελτιωθεί πιο πολύ. Αντιλαμβάνομαι, όπως και όλοι οι άλλοι θα καταλάβουν. Αν το καταλάβουμε αυτό, είμαστε μόλις στην αρχή και μπορούμε να ανοίξουμε ένα σημαντικό κύκλο, αλλιώς θα είχαμε κάνει μόλις ένα αξιοσημείωτο». 

«Νομίζω ότι η αύξηση ήταν σημαντική, είμαστε σε σύγκριση με τα δεδομένα στις εβδομαδιαίες εξετάσεις και είδα ότι υπήρχαν σημαντικές προόδους. Ήμασταν όλοι καλά, αλλά όλα αυτά ήταν δυνατό, επειδή βρήκαμε την προθυμία όλων των παικτών, μια Ομάδα άγρια, ήθελε να κάνει κάτι μεγάλο για να μείνει στην ιστορία. Πρέπει να τους ευχαριστήσω για αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια: