JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

23 Αυγούστου 1997, η Γιούβε κατακτά το 2ο Super Coppa Italiana.

Στις 23 Αυγούστου του 1997 η Γιούβε κατακτά το 2ο Super Coppa Italiana της ιστορίας της, ο Αύγουστος είναι συνώνυμος με το ιταλικό Σούπερ Καπ. Η Γιουβέντους του Μαρτσέλο Λίπι συνεχίζει να πετάει από επιτυχία σε επιτυχία, μετά από δύο τίτλους πρωταθλήματος, ένα Champions League, ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, η Γιούβε έχει γίνει ομάδα που συλλέγει τρόπαια. 


Μια επιτυχία που ήρθε μέσα στο σπίτι της, μπροστά στους οπαδούς της. Την 23η Αυγούστου (ακριβώς όπως και σήμερα), στο Ντελε Άλπι, η Γιουβέντους με τη σημαία του πρωταθλητή στο στήθος και πάλι έχει να αντιμετωπίσει την έκπληξη της σεζόν Vicenza. Οι Βενετοί, με επικεφαλής τον Francesco Guidolin, θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή σεζόν τους και καταφέρνουν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο να κρατάνε το σκορ στο 0-0. Αλλά κατά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Γιουβέντους μπαίνει πολύ δυνατά. Ο Filippo Inzachi έχει το δικαίωμα να αρχίσει την περιπέτεια του στην Γιουβέντους καλά, υπογράφοντας δύο γκολ σε λίγα λεπτά και να βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι Βενετοί για κάτι καλό. Το τέλος του αγώνα πλησιάζει, όλοι πιστεύουν ότι αυτό θα είναι το τελικό σκορ, όμως ο καπιτάνο της Γιούβε Antonio Conte έχει άλλη γνώμη και με δικό του γκολ κλείσει ο αγώνας με την υπογραφή του γράφοντας το 3-0 που θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. 


Για την Γιουβέντους είναι η δεύτερη επιτυχία στο Super Cup, μετά την έναρξη του το 1996 και το κέρδισε σε βάρος της Πάρμα. Κάτι που η Γιούβε επανέλαβε και πριν από λίγες ημέρες, στη Ρώμη κατά της Λάτσιο κατακτώντας τον 6ο τίτλο Super Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια: