JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Το φαβορί έδειξε τα δόντια του.


Η Γιουβέντους πήρε τον πρώτο τίτλο της σεζόν με 4άρα στη Ρώμη και ο Παναγιώτης Παλλαντζάς γράφει στο gazzetta.gr για το φαβορί που επιβεβαιώθηκε.
Τα αποτελέσματα στα φιλικά βασικά δεν ενδιαφέρουν κανέναν αλλά ο ιταλικός Τύπος φέτος έδωσε ρεσιτάλ σε αυτά της Γιουβέντους. Οι Μπιανκονέρι δεν έκαναν ούτε μία νίκη και οι εφημερίδες λίγο έλειψε να τους παρουσιάσουν σαν μια ομάδα υπό κατάρρευση, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι παίκτες στις δηλώσεις τους... εκλιπαρούν τον Κόντε για έλεος στην προετοιμασία.
Τώρα, οι ίδιες εφημερίδες, αποθεώνουν τους Τορινέζους και αναρωτιούνται πόσο ακόμη θα βελτιωθούν όταν οι μεταγραφές -και ειδικά ο Τέβες- προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού. Υπερβολική ήταν η κριτική τους, υπερβολική είναι η αποθέωση τώρα, υπερβολική θα πρέπει να είναι όμως και η προσπάθεια των ανταγωνιστών αν θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα από τη Γιουβέντους.
«Δεν μας ενδιαφέρει τι γράφετε, δε δίνουμε σημασία σε όσα γράφετε και λέτε για τα φιλικά γιατί ξέρουμε ότι όταν το παιχνίδι μετράει πραγματικά, η Γιουβέντους είναι έτοιμη», δήλωσε ο Μπουφόν μετά το τέλος του Σούπερ Καπ και ουσιαστικά με αυτή τη δήλωση εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο γιατί οι Μπιανκονέρι είναι και φέτος το φαβορί για το Scudetto.
Η ομάδα του Κόντε, χρόνο με το χρόνο, προσφέρει όλο και περισσότερη ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους οπαδούς της. Νιώθουν ότι όταν τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα και η πίεση θα αυξηθεί, η ομάδα τους θα ανταποκριθεί. Μπορούν να το πουν αυτό, με το χέρι στην καρδιά, οι οπαδοί των ανταγωνιστών τους; Μάλλον όχι και αυτό δείχνει και γιατί το φαβορί είναι η Γιούβε, αν και θα πρέπει να αποδειχθεί και στην πράξη αυτό.
Το γεγονός, πάντως, ότι από τον πρόεδρο Ανιέλι ως τον... νέο Τέβες, όλοι στις δηλώσεις τους τονίζουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν το τρίτο σερί πρωτάθλημα φέτος, κάτι που η Γιουβέντους δεν έχει πετύχει από τη δεκαετία του '30, είναι καλό σημάδι για τους τιφόζι.
Υ.Γ.: Για το... ονόρε, αν ο Λιχτστάινερ δεν έπαιζε στην Ιταλία αλλά στην Ισπανία ή την Αγγλία, θα μας ζάλιζαν όλοι με το πόσο πλήρες μπακ-χαφ είναι και πόσα εκατομμύρια αξίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: