JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Conte:«Tο φαβορί δεν κερδίζει πάντα”.


Η Γιουβέντους μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα από τη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια και ο Αντόνιο Κόντε κρατάει τους πάντες προσγειωμένους.



Μετά το 4-0 επί της Λάτσιο στο Σούπερ Καπ τα ιταλικά ΜΜΕ και παλιοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες χρίζουν τους Μπιανκονέρι μεγάλο φαβορί για το τρίτο σερί Scudetto, με τον Κόντε να αποδέχεται τον χαρακτηρισμό αλλά και να στέλνει το μήνυμα σε παίκτες και οπαδούς.
«Είναι λογικό να αρχίζουμε τη σεζόν ως φαβορί αφού ερχόμαστε από δύο σερί τίτλους αλλά τα φαβορί δεν επικρατούν πάντα. Πρωταθλήτρια θα γίνει η ομάδα που θα αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι η πιο δυνατή. Πριν δύο χρόνια δεν ήμασταν το φαβορί αλλά τα καταφέραμε. Θα είναι πραγματικά σκληρά τα πράγματα φέτος, υπάρχουν ομάδες που ξόδεψαν περισσότερα λεφτά από εμάς. Παρ' όλα αυτά, εσείς λέτε ότι ανοίξαμε την ψαλίδα από αυτούς...», είπε προς τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια εστίασε στην Σαμπντόρια που περιμένει το σαββατόβραδο, έχοντας νικήσει δύο φορές τη Γιούβε πέρυσι!
«Χάσαμε και τα δύο ματς εναντίον τους πέρυσι και ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα με έναν μαέστρο προπονητή, όπως ο Ντέλιο Ρόσι. Περιμένουμε δυσκολίες στον αγώνα καθώς δεν είμαστε στο 100% αυτή την περίοδο, όπως και καμία άλλη ομάδα. Στο Σούπερ Καπ με την Λάτσιο τη διαφορά έκανε το γεγονός ότι οι 10 από τους 11 βασικούς ήταν και πέρυσι στην ομάδα οπότε ήμασταν τακτικά οργανωμένοι πλήρως. Αυτό βοήθησε πολύ σε αυτό το χρονικό σημείο, όπως και η θέληση των παικτών να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν».
Από εκεί και πέρα, ο Κόντε επιβεβαίωσε πως θα αρχίσει τον αγώνα του Σαββάτου με την 11άδα του Σούπερ Καπ αλλά με τον Πογκμπά στη θέση του τραυματία Μαρκίζιο, για τον οποίο τόνισε πως «θα λείψει από την ομάδα και από τις επιλογές μου καθώς είναι ένας παίκτης, όπως και οι υπόλοιποι στο ρόστερ, που βοήθησε πολύ τη Γιουβέντους να επιστρέψει στην κορυφή».
Τέλος, ο προπονητής των Μπιανκονέρι είπε πως «δεν είναι θέμα ότι έμεινε στον πάγκο ο Γιορέντε με τη Λάτσιο, η Μπαρτσελόνα άφησε στον πάγκο τον Νεϊμάρ για παράδειγμα», τόνισε πως «μέσα σε δύο χρόνια έχουμε κατακτήσει τους τέσσερις από τους επτά τίτλους που διεκδικήσαμε και αυτό είναι εκπληκτικό» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποια ακόμη μεταγραφική κίνηση ως τις 2 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: