JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Σαμπντόρια-Γιουβέντους, άνοιξε λογαριασμό ο Καρλίτος.

Το γκολ του Καρλίτος στο 58' ήταν αρκετό να χαρίσει στη Γιούβε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς,  μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Πογκμπά ο Αργεντίνος στράικερ από το ύψος της μικρής περιοχής εκτέλεσε την Σαμπντόρια και αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να περάσει η Γιουβέντους από τη Γένοβα (1-0 την Σαμπντόρια).



Στη Γένοβα ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα η Γιουβέντους, στη Γένοβα άρχισε το φετινό, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με 3-5-2. Οι Μπιανκονέρι -που πέρυσι έχασαν δύο φορές από τον συγκεκριμένο αντίπαλο και είχαν αρνητική παράδοση στο «Λουίτζι Φεράρις» από το 2006 κι έπειτα- απείλησαν στο 3' με το σουτ του Πίρλο που απέκρουσε ο Ντα Κόστα, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι. Η Σαμπντόρια, όμως, του Ντέλιο Ρόσι ήταν σωστά παραταγμένη και προσπαθούσε να μην αφήσει κενούς χώρους, δυσκολεύοντας έτσι τους αντιπάλους.
Στο 19', πάντως, η Γιούβε άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του Ασαμόα, μετά το κόρνερ του Πίρλο, που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ντα Κόστα, ο οποίος αντέδρασε σωστά λίγα λεπτά μετά, στο 22', στο σουτ του Τέβες εντός περιοχής. Η βροχή στη Γένοβα δυνάμωνε συνεχώς και αυτό δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών, με το παιχνίδι πάντως να έχει καλό ρυθμό. Αυτό που δεν είχε ήταν γκολ, με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια στο 0-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η πρωταθλήτρια Ιταλίας επέβαλε τον ρυθμό της, άρχισε να δημιουργεί ρήγματα και προηγήθηκε στο 58ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Κάρλος Τέβεζ στη Serie A. Πογμπά και Βιδάλ έπαιξαν ωραία το ένα δύο, ο τελευταίος βρήκε εξαιρετικά μέσα στη περιοχή τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε διατήρησαν αυτό το σκορ χωρίς ιδιαίτερο κόπο μέχρι τέλος, ενώ η ομάδα της Γένοβας, ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καστελίνι στο 90ο λεπτό, που είχε περάσει μάλιστα ως αλλαγή στο 83΄. 
Σκόρερ: 58 'Tevez
Σαμπντόρια (3-5-2) Da Costa,Gastaldello(72 'Mustafi),Palombo,Costa,De Silvestri,Eramo(72' Soriano) Krsticic,Obiang, Berardi(Castellini 82 ')Eder,Gabbiadini.
Γιουβέντους (3-5 - 2) :Μπουφόν,Barzagli,Bonucci,Chiellini,Lichtsteiner,Vidal,Πίρλο,Pogba,Asamoah,Βούτσινιτς(88 'Giovinco),Τέβεζ (89' Llorente).


Κίτρινες κάρτες: Eramo(S),Gastaldello(S),Vidal(J),Lichtsteiner(J),Βούτσινιτς (J)
Κόκκινες κάρτες: Castellini(S)


Sampdoria-Juventus 0-1
Γκολ: 58' Tevez
Sampdoria (3-5-2): Da Costa; Gastaldello (27′ st Mustafi), Palombo, Costa; De Silvestri, Eramo (27′ Soriano), Krsticic, Obiang, Berardi (38′ st Castellini); Eder, Gabbiadini 
Aναπληρωματικοί: Tozzo, Fornasier, Salamon, M.Rodriguez, Gavazzi, Gentsoglou, Wszolek, Sansone, Pozzi. Προπονητής: Rossi
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Vucinic (45′ st Giovinco), Tevez (45′ st Llorente). 
Aναπληρωματικοί: Storari, Caceres, De Ceglie, Marrone, Ogbonna, Peluso, Isla, Padoin, Matri, Quagliarella. Προπονητής: Conte
Διαιτητής: Banti
Κίτρινες: Eramo, Gastaldello (S), Vidal, Lichtsteiner, Vucinic (J)
Κόκκινη: Castellini (S)

Δεν υπάρχουν σχόλια: