JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Συνεχίζει και τρέχει η καμπάνια εγγραφών του Gruppo Greco.

«Ελα στο club των πρωταθλητών», ήταν το περσινό σλόγκαν του Gruppo Greco για τις εγγραφές και τις ανανεώσεις στην ομάδα και το Juventus Club DOC. Δεκάδες φίλοι… δέχτηκαν το κάλεσμα και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους παρουσίασε έναν, όχι μόνο αξιοπρεπέστατο, αλλά δυναμικό φάκελο στη διοίκηση.
Ξεκίνησε επίσημα, πλέον, η προσπάθεια για να στείλουμε στη Corso Galileo Ferraris 32 έναν επίσης δυνατό φάκελο. Το Gruppo Greco προετοιμάζεται για να γίνει club DOC για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και να κρατήσουμε ψηλά και υπερήφανα τη σημαία της Γιουβέντους στον ελληνικό ουρανό.
Από το 2005 μέχρι και σήμερα, το club είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της Γιουβέντους και των «μπιανκονέρι» οπαδών που βρίσκονται στη χώρα μας. Η δύναμη της Λέσχης είναι όλοι όσοι έχουν αγκαλιάσει και στηρίξει την προσπάθεια. Πάμε δυνατά για μία ακόμη χρονιά. Πάμε δυνατά για να βλέπουν οι Ιταλοί γείτονες και φίλοι μας πως το Gruppo Greco συνεχίζει να γράφει Ιστορία στο συνδεσμιακό κίνημα των Ultras της Γιούβε…
Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους ανακοινώνει τις προϋποθέσεις για τις φετινές ανανεώσεις-εγγραφές αλλά και το «πλούσιο» πακέτο που θα λάβει το κάθε μέλος, παλιό ή νέο.

Ανανεώσεις-εγγραφές στο Gruppo Greco
Για να γίνει κάποιος μέλος της Γιουβέντους, αυτό γίνεται μέσω του Gruppo Greco, που σημαίνει πως πρέπει να είναι μέλος του club. Οι συνδρομές στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται είναι αμετάβλητες και οι εξής:
α. Για τα μέλη στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη κοστίζει 40 ευρώ το χρόνο (12 μήνες) και μπορεί να καταβληθεί σε δύο εξάμηνα (από 20 ευρώ).
β. Για τα μέλη της υπόλοιπης Ελλάδας, Κύπρου και εξωτερικού, το κόστος είναι 20 ευρώ το χρόνο (12 μήνες) και καταβάλλεται μια κι έξω.

Ανανεώσεις-εγγραφές στο Juventus Club DOC
Η συνδρομή στη Γιουβέντους για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται είναι 25 ευρώ για όλα τα μέλη, ανεξαρτήτως γεωγραφικού διαμερίσματος και καταβάλλεται μια κι έξω, μαζί με τη συνδρομή στο club.


Περισσότερα στο site της Πανελλήνιας λέσχης φίλων Γιουβέντους: www.gruppogreco.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: