JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Γιουβέντους-Λάτσιο 4-1,




Τέσσερα στο Σούπερ Καπ, τέσσερα και στο πρωτάθλημα… Η Γιουβέντους νίκησε εντός έδρας με 4-1 τη Λάτσιο, έκανε το 2 στα 2 για το πρωτάθλημα και εδραιώνεται από νωρίς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πλάι στη Νάπολι που επίσης έχει έξι βαθμούς.
Σε μεγάλο βράδυ οι Αρτούρο Βιντάλ και Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Χιλιανός άσος σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με εξαιρετικά τελειώματα από κοντινή απόσταση, ενώ ο Ιταλός αμυντικός μοίρασε δύο ασίστ.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήρθε από την πλευρά των φιλοξενούμενων, όταν ο Ερνάνες είδε το εξαιρετικό σουτ του να αποκρούεται από τον Μπουφόν μόλις στο 2’. Από εκείνο το σημείο η Γιουβέντους ανέβασε την απόδοσή της και πήρε σιγά- σιγά τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 14’ η εξαιρετική μακρινή πάσα του Πογκμπά αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον Βιντάλ με αποτέλεσμα να έχουμε το 1-0. Δώδεκα λεπτά αργότερα, πάλι ο Χιλιανός σκόρερ, μαγική πάσα αυτή τη φορά από τον Μπονούτσι. Η απάντηση της Λάτσιο ήταν άμεση, αφού ο Κλόζε με κοντινή προσπάθεια έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του στο 28’. Το 2-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Το δεύτερο… μισό της αναμέτρησης ξεκίνησε με γκολ, με τον Βούτσινιτς να πλασάρει έξοχα τον Μαρκέτι μετά από ασίστ και πάλι του Μπονούτσι. Στο 63’ οι πρωτευουσιάνοι μάλλον έχασαν κάθε ελπίδα καθώς έμειναν με 10 παίκτες ύστερα από αποβολή του Ερνάνες (δεύτερη κίτρινη). Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε από τον Κάρλος Τέβες, που βρίσκει δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, πιάνοντας τον Ρομπέρτο Μπάτζιο, τον μοναδικό που έχει σκοράρει και στα τρία πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα της Γιουβέντους. Λίγα λεπτά νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 72’ ο Αργεντινός επιθετικός είχε δοκάρι.

Juventus-Lazio 4-1 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ:Μπουφόν,Barzagli (82 'Ogbonna),Bonucci,Chiellini,Lichtsteiner(79' Ίσλα),Βιντάλ,Πίρλο,Pogba,Asamoah,Tevez,Βούτσινιτς(Quagliarella 82 ').Προπονητής:Conte  

ΛΑΤΣΙΟ:Μαρκέτι,Cavanda(72 'Floccari),Novaretti,Cana,Ραντού,Γκονζάλες,Biglia(65' Λεντέσμα),Hernanes,Lulic,Candreva, Κλόζε (82 'Ederson).Προπονητής:Πέτκοβιτς  
Κίτρινες κάρτες:Bonucci. 
Κοκκινές κάρτες:63 'Hernanes(L),με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  

Σκόρερ: 14 'και 26' Vidal (J), 28 'Κλόζε (L),49' Βούτσινιτς,Tevez 80'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: