JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η Γιούβε παίρνει τον ταλαντούχο νεαρό Κέμπφ.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Γιουβέντους να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του ταλαντούχου Μαρκ- Όλιβερ Κεμπφ φουντώνουν ολοένα και περισσότερο στην Ιταλία.
Οι πρωταθλητές έχουν ξεχωρίσει το ταλέντο του 18χρονου αμυντικού και το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκοπό να προχωρήσουν τις διαδικασίες απόκτησής του. Οι γείτονές μας υποστηρίζουν, ότι η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι αρκετά κοντά, όμως αυτή θα ξεκινάει με δανεισμό του παίκτη την πρώτη χρονιά και αγορά των δικαιωμάτων του, αν και εφόσον πείσει τον Αντόνιο Κόντε, το επόμενο καλοκαίρι.
Η Γιουβέντους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sky Sports Italia», αναμένεται να δώσει 300.000 ευρώ στους Γερμανούς για τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή και εν συνεχεία θα καταβάλει το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ (συν κάποια μπόνους) για να τον κάνει εξολοκλήρου δικό της.

3 σχόλια:

Xristos είπε...

kala re paidia tha dioksoume esto kai prosorina ton marrone gia na paroume kapoion kempf pou exei me tin eindraht oles kai oles dyo symmetoxes sto protathlima? imarton diladi. imarton. kai paizei kai kentrikos amyntikos pou ekei eimaste oxi apla pliris alla yperpliris

Unknown είπε...

Και τη έγινε αφού θα πάει κάπου δανικός και θα χαθεί δεν ξέρω στη σκατά μυαλά έχουνε εκεί στην juve και κρατάνε κάτι άρχηστους πχ Peluso Padoin De Ceglie που έπρεπε να φύγουνε από την ομάδα με τις κλοτσιές και στην θέσει τους να βάλουμε κανέναν πιτσιρικά γιατί άλλο να παίζεις στην juve δίπλα σε Pirlo και Vidal και άλλο σε κάποια μικρομεσαία ομάδα.
Δεν γίνετε να βλέπεις ομάδες όπως Real,Barca,Bayern και πολλές άλλες να έχουνε 4-5 20χρονους και εμείς μόνο τον Pogba τη γίνετε εκεί στην juve??

Xristos είπε...

ma kataraxas gianni emeis tha ton paroume daneiko kai meta an peisei ton conte me kanoniki metagrafi. alla kai pali na ton kanoume ti? afou eimaste pliris stin thesi tou kentrikou amyntikou