JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Γιουβέντους-Αταλάντα 2-1, αγχωτική νίκη και τώρα Ντόρτμουντ.



Η Γιουβέντους αν και βρέθηκε να χάνει 0-1 από την Αταλάντα με γκολ του Μιλιάτσιο από το 25' κατάφερε να γυρίσει το ματς πριν λήξη το ημίχρονο, με τον Γιορέντε στο 39' να ισοφαρίζει και τον Πίρλο στο 45' να γράφει το 2-1. Έτσι η Κυρία πάει αλώβητη να παίξει το ματς της Τρίτης με τη Ντόρτμουντ για τους 16 του Champions League.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έλεγε την παραμονή του αγώνα ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν πολύ καλύτερα σε σχέση με το ματς στην Τσεζένα πριν μια εβδομάδα αλλά δεν... Οι Μπιανκονέρι ήθελαν να καθαρίσουν εύκολα με την Αταλάντα αφού την Τρίτη φτάνει στο Τορίνο η Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά τελικά... έτρεχαν ως το τέλος για να κρατήσουν τους τρεις βαθμούς, που τους στέλνουν προσωρινά στο +10 από την Ρόμα. Οι Μπεργκαμάσκι προηγήθηκαν με τον Μιλιάτσιο, οι Τορινέζοι ισοφάρισαν με τον Γιορέντε (οφσάιντ ο Τέβες στη φάση) και τελικά ανέτρεψαν την κατάσταση με γκολάρα του Πίρλο. Χάνουν το ματς του «Ολίμπικο» με τους Τζαλορόσι, την επόμενη εβδομάδα, οι Λιχτστάινερ και Παντοΐν λόγω καρτών.

Η Γιουβέντους, όπως αναμενόταν, ήταν αυτή που είχε από το ξεκίνημα την μπάλα αλλά δεν κατάφερε, παρά την προσπάθεια της να πιέσει, να βάλει το γρήγορο γκολ που θα απλοποιούσε τα πράγματα για τη συνέχεια. Η Αταλάντα, που απολύτως λογικά ήταν συνεχώς πίσω, κινδύνεψε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 19' όταν ο Πίρλο έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στον Γιορέντε αλλά ο Βάσκος σούταρε άστοχα. Πέντε λεπτά μετά, στο 24', οι Μπεργκαμάσκι βγήκαν στην κόντρα και η μπάλα, μετά από κόντρα στον Πίρλο, κατέληξε στον Μπαζέλι που ήταν φάτσα με το γκολ αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε! Στην εκτέλεση κόρνερ, όπως έχει γίνει κι άλλες φορές φέτος, η Γιούβε δέχθηκε γκολ, αυτή τη φορά από την  κεφαλιά του Μιλιάτσιο, με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο κάθετο δοκάρι και να περνάει τη γραμμή (0-1)!

Οι Τορινέζοι μπορούσαν να ισοφαρίσουν άμεσα, στο 27', αλλά ο Περέιρα -μετά την πάσα του Τέβες- δεν κατάφερε από τα δύο μέτρα να νικήσει τον Σπορτιέλο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν χώρους για αντεπιθέσεις αφού οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά για την ισοφάριση, χωρίς όμως να αποφεύγουν τα λάθη... Στο 38', τελικά, ο Πογκμπά βρήκε πολύ ωραία τον Κάσερες -που ανέβαινε συνεχώς από δεξιά- αλλά ο Σπορτιέλο έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ουρουγουανού, για να γίνει το 1-1 από το κόρνερ: Κεφαλιά του Μπονούτσι, απόκρουση του Σπορτιέλο, τρεις παίκτες προσπάθησαν να σκοράρουν στην επαναφορά και τελικά αυτός που τα κατάφερε ήταν ο Γιορέντε. Αμέσως μετά την επέμβαση του Σπορτιέλο, πάντως, ο Τέβες -που έκανε πρώτος κίνηση προς την μπάλα- ήταν οφσάιντ.

Από την στιγμή που ισοφάρισε, η Γιουβέντους έψαξε το δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου μέρους και το βρήκε στο 45', χάρη στην κλάση του Πίρλο. Ο Maestro πήρε την μπάλα στα 25 μέτρα από το τέρμα, το σκέφτηκε και τελικά με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, ανατρέποντας πλήρως την κατάσταση.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με την Αταλάντα να χάνει λόγω τραυματισμού τον Τζαπακόστα στο 51' και στο 54' η Γιούβε έφτασε μια ανάσα από το 3-1 αλλά ο Σπορτιέλο κατάφερε, με κάποιο τρόπο, να αποκρούσει την κοντινή κεφαλιά του Πογκμπά μετά την ωραία σέντρα του Κάσερες. Ο Τσιγκαρίνι, λίγα λεπτά μετά, σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι και βρήκε τον Μαρκίζιο -εντός περιοχής- στο κεφάλι και το ματς συνεχίστηκε με τον Αλέγκρι να βγάζει τον Πογκμπά, που ήταν στο όριο καρτών, για να βάλει στη θέση του τον Λιχτστάινερ. Η Γιουβέντους ήθελε το τρίτο γκολ που θα τελείωνε οριστικά το ματς αλλά οι παίκτες της ήταν αρκετά βιαστικοί και δεν απέφευγαν τα λάθη, με αποτέλεσμα η Αταλάντα να παραμένει στο ματς.

Οι Μπεργκαμάσκι, αφού γλίτωσαν στο 84' από την αναποφασιστικότητα του Μοράτα στο τέλος και ενώ τα είχε κάνει όλα σωστά φεύγοντας γρήγορα από το κέντρο, προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά για το γκολ της ισοφάρισης και θα μπορούσαν να το πετύχουν στο 88', όταν ο Μιλιάτσιο πήρε την κεφαλιά από τον Κάσερες αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπουφόν.


JUVENTUS- ATALANTA 2-1

RETI: Migliaccio 24',  Llorente 39', Pirlo 45'

JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini, Padoin; Marchisio, Pirlo, Pogba (20' st Lichtsteiner); Pereyra; Tevez (44' st Coman), Llorente (29' st Morata)
A disposizione
: Storari, Rubinho, Ogbonna, Barzagli, De Ceglie, Evra, Sturaro, Pepe,  Matri.
Allneatore: Allegri

ATALANTA
Sportiello; Scaloni, A. Masiello, Bellini,  Dramé; Zappacosta (6' st D'Alessandro), Cigarini, Migliaccio, Emanuelson; Baselli (37' Gomez); Denis (25' st Boakye)
A disposizione
: Avramov, Frezzolini, Grassi, Del Grosso, Kresic, Bianchi.
Allenatore: Colantuono

ARBITRO: Irrati
ASSISTENTI: Padovan, Longo
QUARTO UFFICIALE
: Schenone
ARBITRI D'AREA
: Giacomelli, Baracani

AMMONITI: 43' pt Baselli, 10' st Marchisio, 15' st Padoin, 36' st Bellini, 40' st Pereyra, 42' st Lichtsteiner, 43' st Migliaccio, 48' st Morata

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον να παιζει στην ομαδα ο Παντοιν? Μιλαμε για παιχτη επιπεδου Serie B. Επιτελους ας γινει ενα ξεσκαρταρισμα στο ροστερ. Πολυ ποσοτητα αλλα λιγη ποιοτητα.