JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Η Ρεάλ Μ. παρακολουθεί την πορεία του Μοράτα στη Γιούβε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πούλησε στη Γιούβέ τον Άλβαρο Μοράτα, ωστόσο τον παρακολουθεί στενά στην πορεία που κάνει με τα χρώματα της Μεγάλης Κυρίας. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να θέλουν να κάνουν κάποια κίνηση να τον πάρουν πίσω άμεσα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Αλβάρο Μοράτα άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Γιουβέντους καθώς ήθελε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Οι «μερένχες» μπορεί να απάντησαν θετικά στην πρόταση των 22 εκατ. ευρώ αλλά έβαλαν στη συμφωνία, ρήτρα επαναγοράς για τα επόμενα δυο χρόνια. Συγκεκριμένα αν η «Βασίλισσα» θέλει να κάνει εκ νέου δικό της τον νεαρό θα πρέπει να δώσει 30 εκατ. αυτό το καλοκαίρι ή  35 στο τέλος της σεζόν 2015-16.

Ο Μοράτα μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα έχει κερδίσει τους ανθρώπους της Γιουβέντους έχοντας όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην αρχική ενδεκάδα. Οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να κρατήσουν τον Ισπανό και μετά το 2016 όταν ο Τέβεζ θα αφήσει την ομάδα αλλά ξέρουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι στο χέρι τους. Πάντως σε πρώτη φάση η Ρεάλ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση και αυτό δύσκολα θα γίνει πριν το καλοκαίρι του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: